Tema düzenleyici

İETT'de Körüklü Otobüs Çalışması Şart Olan Hatlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beykozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
89K'deki İOAŞ araçlarını 146'ya, 146'daki bütün körüklüler 89K'ye verilmeli.
Aman hocam kalsın ne yaptın 146 da kesinlikle körüklü alması gereken bir hat ama kendi nezdimde mahallemden geçtiği için diyorum en azından sabah 2 akşam 2 körüklü gelse o bile yeter

2 körüklüyse o zaman anladım. Boş hatlara körüklü araç vermek yerine neden yoğun hatlara körüklü vermediklerini anlayamadım.

Eskiden 458, 145, 89C, 89T, 98T, 98S, 98B, 98H hatlarına bile en azından 1 körüklü veriyorlardı. Conecto'ydu araçlar. 89K'ye yine vermemişlerdi. Neden vermiyorlar cidden.

Bu arada MK97'den de körüklüler kesildi bir anda. Buna da Conecto veriliyordu.

Conecto'lar gitti. Körüklü olan hatlar azaldı.

89K'deki İOAŞ araçlarını 146'ya, 146'daki bütün körüklüler 89K'ye verilmeli.
146 yerine 98KM'den 1-2 körüklü çekilebilir bence. Bugün gece saatlerinde (20-22 suları) çok fazla körüklü fenertepe yönüne en fazla 5-10 yolcuyla gitti. Gece vakti bu kadar körüklü çalıştırmak gereksiz boşuna benzin yakıyorlar. Fenertepe yönünde 21 sularında Başakşehirde bir durakta 2 körüklü 1 soloyduk. Tüm yolcuları toplasan 1 aracın koltuklarını dolduramazdık

Bir kaç gündür gözlemlediğim kadarıyla pik saatlerde 130ŞT hattına karşılıklı olacak şekilde 2 adet körüklü otobüs verilmesi doğru olacaktır. 130Ş için çözüm ürettikleri yok çünkü.
Ayrıca Çayırova Marmaray - Şifa Mahallesi ve Mimar Sinan Mahallesi arasında ring çalışan 2 adet ÖHO yada İETT aracı tanımlanmalıdır.

Geri
Üst Alt