Tema düzenleyici

İETT'de Kazaya Karışan Otobüsler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beykozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Okmeydanında maalesef bir capacity daha duman atmış. Kodu belli olmuyor bilen yazabilir

Ekran görüntüsü 2025-07-28 200831.png

Kaynak: https://www.instagram.com/stories/istanbulduysun/3686768251162317308/

A3078 malum hat , malum yerde kazaya karışmış . Şaşırmıyorum artık . Şu salak yol çok dar ve kimse aynasına bakmadan yola atlıyor . Yazık cidden , “yeni” araçları bu hatta vermeseler keşke . Bu hat gerçekten çok zor bir hat

Ekli dosyalar

• IMG_0489.jpeg
    IMG_0489.jpeg
    167.7 KB · Görüntüleme: 36
A-1736 ağır hasarlı kaza yapmış😞
Hiçbir şey bulamadım
Kaza sabah 07:20'de olduğu için görüntü yok fakat bir video buldum (videoda otobüs yok. Otobüsten dökülen yağın yaklaşık 10 araca yaptırdığı kazaların videosu)

Ekran görüntüsü 2025-08-07 213120.png

Video:

Düzenleme: A-1736 olmayabilir. Kaza bildirimi 05:15 seferinde gelmiş. Buradaki kaza 07:20'de olmuş

Son düzenleme:
Kaza sabah 07:20'de olduğu için görüntü yok fakat bir video buldum (videoda otobüs yok. Otobüsten dökülen yağın yaklaşık 10 araca yaptırdığı kazaların videosu)

Ekli dosyayı görüntüle 76585

Video:

Düzenleme: A-1736 olmayabilir. Kaza bildirimi 05:15 seferinde gelmiş. Buradaki kaza 07:20'de olmuş
A-1736 98'de çalışıyormuş. 98 hattı da oradan geçmiyor. Başka bir araç.

T1072 Otobüsü, 147 Avcılar-Şahintepe İgtot hattında çalışırken, 12.40 seferinde 131582 durak kodlu(durak kodu herhalde diye yazdım)Esenyurt durağında hafif hasarlı kazaya karışmıştır, görseli varsa paylaşılabilir
HUZUR VE GÜVENİN YERİ ESENYURT, BU KEZ TERS KÖŞE YAPTI,Birazdan ... TV'de

Bu kadarı da yok artık. Daha ikitelli garajından çıkamadan arıza veren körüklü karsan Garajın önünde olmasına rağmen Arenapark'tan 212'ye kadar trafiğe sebep olmuş. Yuh yani

Ekli dosyayı görüntüle 77698

Kaynak: https://www.instagram.com/stories/istanbulduysun/3699151117292425091/
E çekemiyorlar mı içeriye ? Ne saçma olay bu . Boşu boşuna trafik
Yolun ortasında tamir ediyorlar deme lütfen

E çekemiyorlar mı içeriye ? Ne saçma olay bu . Boşu boşuna trafik
Yolun ortasında tamir ediyorlar deme lütfen
Valla yolun ortasında tamir ediyorlar gibi. Arkasından da garajdaki diğer araçlar seferlerine gitmeye çalışıyor

Ekran görüntüsü 2025-08-14 205307.png

İETT otobüsünden kopan parça istasyondakilerin üzerine böyle savruldu

Arnavutköy'de seyir halindeki İETT otobüsünün tavanından kopan bir parça, yol kenarındaki akaryakıt istasyonunda bekleyenlere doğru savruldu. O anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Olay dün akşam saatlerinde Merkez Mahallesi Eski Edirne Asfaltı Caddesi Arnavutköy Devlet Hastanesi mevkiinde meydana geldi. Seyir halindeki bir İETT otobüsünün tavanından kopan parça, rüzgarın da etkisiyle akaryakıt istasyonuna doğru savruldu. Bu sırada istasyon içerisinde araçlarının yanında bekleyen kişiler panik yaşadı. Otobüsten kopan parçanın istasyona doğru savrulduğu anlar, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Olay, saat 15.00 sıralarında Arnavutköy Eski Edirne Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, seyir halindeki İETT otobüsünün üzerinde yer alan havalandırma kapağı vidalanmadığı için rüzgarın etkisiyle uçtu.

Güvenlik Kamerası: https://www.trthaber.com/haber/turk...ndakilerin-uzerine-boyle-savruldu-916858.html

Geri
Üst Alt