A-135 in eski aracını alsa keşkeKonuyu karıştırmadan devam edelim.
A-188'in durumu ne olacak acaba. Araç Kağıthane Garajı'nda.
A-135 in eski aracını alsa keşkeKonuyu karıştırmadan devam edelim.
A-188'in durumu ne olacak acaba. Araç Kağıthane Garajı'nda.
bredayangınıbusBredamenarinibuslaşacak
Karsan Breda üretmiyor. Üretim tamamen İtalya'da yapılıyor.Karsan zaten bireysele Citimood satmıyor.
Breda bursa da üretildiKarsan Breda üretmiyor. Üretim tamamen İtalya'da yapılıyor.
Onlar eskilerBreda bursa da üretildi
Breda ve menarinibus bursa da üretildiOnlar eskiler
Ben günümüzü kastediyorum, yeni model Menarinibus üretimi yok. Bredamenarinibus'ın üretildiği bantlarda renault megane üretiliyorBreda ve menarinibus bursa da üretildi
Bu doğruBen günümüzü kastediyorum, yeni model Menarinibus üretimi yok. Bredamenarinibus'ın üretildiği bantlarda renault megane üretiliyor
Nerden iliştirdin amaİtalya üretimi olanlar ulaşımparkta. İETT’dekiler Karsan üretimi. Aşağıda ulaşımpark filosunu iliştirdim.
Ekli dosyayı görüntüle 74970
2023 falliyet raporu. Sitesinde var KBB’nin. 2024-2025 alımları göstermiyor olabilir.Nerden iliştirdin ama
Birde son eklenen bmcler yok gibi
Maalesef bu kazada ağır yaralanan belediye personeli Uğur Tilkici (34) tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmiş. Allah rahmet eylesin. Şöyle bir hatada can kaybı yaşanması çok üzücühttps://www.sabah.com.tr/video/ifra...goruntuleri-ortaya-cikti?w=600&h=320&noadds=0
A-188 in içten kaza anı görüntüleri;
Yeni izledim bunu . Yalnız yürüyen abla bir adım daha sağdan gitse belki de can kaybı 2 olacaktı . Allah korumuş . Ölen belediye personelinin de mekanı cennet olsun .https://www.sabah.com.tr/video/ifra...goruntuleri-ortaya-cikti?w=600&h=320&noadds=0
A-188 in içten kaza anı görüntüleri;
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.