Kağıthane'de çökmüş yola düşen Karsan dışında bir haber göremedim
Instagram sayfasında gördüm kodunu okuyamadım.Kodu nedir o Karsan'ın?
Beyoğlu'nda, İETT otobüsünün geri manevra yaptığı sırada çarptığı çocuk yaşamını yitirdi.
Kazaya karışan bu araçlar İETT değil, kiralama sistemiyle çalışan sarı özel halk otobüsleridir.Beşiktaş’ta minibüsten indiği sırada durağa doğru yürüyen kadın, İETT otobüsünün altında kalarak hayatını kaybetti.
Bir şey fark etmiyor, yine idarenin imajı bu kazalarla zedeleniyor.Kazaya karışan bu araçlar İETT değil, kiralama sistemiyle çalışan sarı özel halk otobüsleridir.
10-18 gün arası yatacak maalesef.Araç pert sanayi'ye gidicek İkitelli'ye.A-1687 98AB/73B/HT1 bölgesinde sürekli arızalanan araçlardandı. Bir de kaza yapmış. Ne olacak bu araca :-( Geçmiş olsun.
98AB Atakent 08:30 seferini yaparken Çocuk Sitesi durağında yağışlı havada kazaya karışmış ve aracın son sinyali orada kalmış.
Ekli dosyayı görüntüle 62538
Kaza yapan İETT ÖHO şoförü isme bakılırsa kadın olmalı heralde.10-18 gün arası yatacak maalesef.Araç pert sanayi'ye gidicek İkitelli'ye.
Şu kalıp yargıdan vazgeçin artık...Kaza yapan İETT ÖHO şoförü isme bakılırsa kadın olmalı heralde.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.