W
10-18 gün arası yatacak maalesef.Araç pert sanayi'ye gidicek İkitelli'ye.A-1687 98AB/73B/HT1 bölgesinde sürekli arızalanan araçlardandı. Bir de kaza yapmış. Ne olacak bu araca :-( Geçmiş olsun.
98AB Atakent 08:30 seferini yaparken Çocuk Sitesi durağında yağışlı havada kazaya karışmış ve aracın son sinyali orada kalmış.
Ekli dosyayı görüntüle 62538
Kaza yapan İETT ÖHO şoförü isme bakılırsa kadın olmalı heralde.10-18 gün arası yatacak maalesef.Araç pert sanayi'ye gidicek İkitelli'ye.
Şu kalıp yargıdan vazgeçin artık...Kaza yapan İETT ÖHO şoförü isme bakılırsa kadın olmalı heralde.
Bizim garajta calışıyor A-1687'nin sabit şöforu baska kimse kullanmıyor izin günleri hariç.Kalıp yargı ile alakası yok. Haberde Gülnihal ismi verilmiş. Böyle bir erkek ismi olduğunu ben de zannetmiyorum.
Evet doğru.Kaza yapan İETT ÖHO şoförü isme bakılırsa kadın olmalı heralde.
Kaza yapan şöforu tanıyorum desem... İsteyerek yapmadı cocuk birden cıkmış arkayaBeyoğlu'nda, İETT otobüsünün geri manevra yaptığı sırada çarptığı çocuk yaşamını yitirdi.
Çok güzel araç kullanan kadın iett şöförleri var. Aracı fazla hızlı sürmemeleri bir artı bence.Şu kalıp yargıdan vazgeçin artık...
Bu kaza tam Beyoğlu'nun neresinde olmuştu?Kaza yapan şöforu tanıyorum desem... İsteyerek yapmadı cocuk birden cıkmış arkaya
GümüşsuyuBu kaza tam Beyoğlu'nun neresinde olmuştu?
Hararet yapmıştırDün Çubuklu da M2592 den dumanlar çıktığı için sağa çekmişti, bugün araç çalıştı.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.