Çok geçmiş olsun. Can kaybı da var.
Ölen kadının yakınlarına baş sağlığı dilerim.

Bir kaza bu yani normal iett aracındada olabilecek durumlar trafikte olası şeylerAraçlar siyah plakalı olmadıktan sonra hiçbir anlamı yok. En çok 15 yıl çalışacaklar. Belediyenin kendisine ait olsa bu süre daha da artacak.
ÖHO'ya da zerre güvenim yok, daha bugün bir tanesi ölümlü kazaya karışmış.
O motorcu yüzünden durduk yere başa bela aldı üzüldüm bendeBugün Çekmeköy'deki kazaya karışan araç 2015 model Otokar Kent 290LF. Plakasını sorgulayınca C-963 olduğunu görünce şok oldum sahibini İnstagram'dan takip ediyordum o da beni takip ediyor aklımın ucuna gelmezdi böyle bir şeyin olması![]()
ÖHO İETT’den daha ağır koşullar altında çalışıyor.ÖHO ölümlü kazalara biraz daha fazla karışıyor İETT'ye göre, yüksek hız yaptıkları için muhtemelen
An itibariyle İnstagram hesabıma paylaşmış olduğum hikayemi görmüş. Acaba serbest mi bırakıldı yoksa C-963 İnstagram sayfasını başkası mı yönetiyor acaba.O motorcu yüzünden durduk yere başa bela aldı üzüldüm bende
İstinye dereiçinde şöförlere çekim yapabilir miyim? sorusunu sorduğumda aldığım tepki:Allah affetsin videonun başında biraz güldüm
ÖHO ŞÖFÖRÜ
Benim bu aklıma geldi ilk görünce
Bu da A-1841 versiyonu
Renkleri tek düzene çeviren İETT bu durumla baş edecek artık, kendi topuklarına sıktılar.ÖHO ŞÖFÖRÜ️
İ.E.T.T ŞÖFÖRÜ
Hayır otobüsün plaksı resmi(siyah üzerine beyaz)plaka değil ona rağmen gidip İ.E.T.T yazmışlar habercilerimiz şu ayrımı yapabilsin artık lütfen
️
Hocam tek kelime ile durum budur ağızınıza sağlıkRenkleri tek düzene çeviren İETT bu durumla baş edecek artık, kendi topuklarına sıktılar.
Bazı yayın kuruluşları bunu bilinçli yapıyor şimdi buraya isim yazmıyorum ama siz anladınız@Ömer arda köseoğlu
Maalesef ya cahillik (Hepsi aynı sanıyorlar.), ya hatalı düşünce (Farkı bildikleri halde ne fark var ki sonuçta hepsi belediye otobüsü diyorlar.) ya da kasıt (Belediye’yi haksız yere karalamaya çalışıyorlar.) sebebiyle oluyor bu.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.