Tema düzenleyici

İETT'de Kazaya Karışan Otobüsler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beykozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Araçlar siyah plakalı olmadıktan sonra hiçbir anlamı yok. En çok 15 yıl çalışacaklar. Belediyenin kendisine ait olsa bu süre daha da artacak.

ÖHO'ya da zerre güvenim yok, daha bugün bir tanesi ölümlü kazaya karışmış.
Bir kaza bu yani normal iett aracındada olabilecek durumlar trafikte olası şeyler

Ben de 3 kere otobüs içinde kazaya şahit oldum. İkisi Savaş Petrol aracıydı zaten. Biri de D-126. Ama kazalar hafifti. D-126 hariç. Şayet D-126'daki kazada otobüste sadece küçük bir çatlak vardı. B-147 arkasından çarpmıştı. B-147'nin ise ön camı çatlamıştı.

Bugün Çekmeköy'deki kazaya karışan araç 2015 model Otokar Kent 290LF. Plakasını sorgulayınca C-963 olduğunu görünce şok oldum sahibini İnstagram'dan takip ediyordum o da beni takip ediyor aklımın ucuna gelmezdi böyle bir şeyin olması 😢
O motorcu yüzünden durduk yere başa bela aldı üzüldüm bende

Benim bu aklıma geldi ilk görünce
Bu da A-1841 versiyonu
ÖHO ŞÖFÖRÜ ❌

İ.E.T.T ŞÖFÖRÜ ✅

Hayır otobüsün plaksı resmi(siyah üzerine beyaz)plaka değil ona rağmen gidip İ.E.T.T yazmışlar habercilerimiz şu ayrımı yapabilsin artık lütfen

Son düzenleme:
@Ömer arda köseoğlu

Maalesef ya cahillik (Hepsi aynı sanıyorlar.), ya hatalı düşünce (Farkı bildikleri halde ne fark var ki sonuçta hepsi belediye otobüsü diyorlar.) ya da kasıt (Belediye’yi haksız yere karalamaya çalışıyorlar.) sebebiyle oluyor bu.

ÖHO ŞÖFÖRÜ ❌

İ.E.T.T ŞÖFÖRÜ ✅

Hayır otobüsün plaksı resmi(siyah üzerine beyaz)plaka değil ona rağmen gidip İ.E.T.T yazmışlar habercilerimiz şu ayrımı yapabilsin artık lütfen
Renkleri tek düzene çeviren İETT bu durumla baş edecek artık, kendi topuklarına sıktılar.

@Ömer arda köseoğlu

Maalesef ya cahillik (Hepsi aynı sanıyorlar.), ya hatalı düşünce (Farkı bildikleri halde ne fark var ki sonuçta hepsi belediye otobüsü diyorlar.) ya da kasıt (Belediye’yi haksız yere karalamaya çalışıyorlar.) sebebiyle oluyor bu.
Bazı yayın kuruluşları bunu bilinçli yapıyor şimdi buraya isim yazmıyorum ama siz anladınız

Geri
Üst Alt