Arızaya düşmemiş şoför 2-3 dakika tüm kapıları açıp havalandırıp devam etmişÇıldırmışlar yahu,
Bu nedir, vercelde bakabilseydik keşki yeni mi gördün
Arızaya düşmemiş şoför 2-3 dakika tüm kapıları açıp havalandırıp devam etmişÇıldırmışlar yahu,
Bu nedir, vercelde bakabilseydik keşki yeni mi gördün
Şoförde insaflıymış, beklemiş, kapı açık seyahat etmemişArızaya düşmemiş şoför 2-3 dakika tüm kapıları açıp havalandırıp devam etmiş
dolmuşlar kapı açık seyahat ediyorlar yazın serinlemek için, ama sanıyorum ki benzin masrafı klimayla aşağı yukarı aynıya denk geliyorŞoförde insaflıymış, beklemiş, kapı açık seyahat etmemiş
Bu Mercedes'ler nasıl yanıyor yaKörüklü citaro duman atmış. Tahminlerime göre M2513 olabilir (146M hattı eğer bu yoldan geçiyorsa)
Ekli dosyayı görüntüle 80225
Ekli dosyayı görüntüle 80226
Kaynak video: https://www.instagram.com/stories/istanbulduysun/3714186732766946605/
Adamların umurunda mı gitsin gelsin diyorlarBu Mercedes'ler nasıl yanıyor ya
baya kaliteli araclar aslinda
Çok çalıştıkları veya uzun hatlarda olduklarından mi böyle oluyor...
Ben hep diyorum hatlar gidiş+dönüş
30 km'yi geçmemeli, çok çalismasinlar![]()
Arızalandığında yolda bakımını yapıp gönderiyorlarAdamların umurunda mı gitsin gelsin diyorlar
Daha gecen Yenibosna'da gördüm Salı günü şöforu biraz deli kullanıyordu aracın kaza yapması normalB-210 DOLAPDERE SANAYİ SİTESİNDE
Son konumu Karadeniz Mahallesi metris olmasına şaşırdım. Orada kaza yaptı sandım. Çünkü yamulmuş araç ve 2 yıldır sinyal alınmıyorBaşakşehir'de aşağıya uçtu diye hatırlıyorum. Hurdaya çıkacak kadar kötü durumda olduğunu düşünmüyorum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.