Tema düzenleyici

İETT ve Enteresanlıklar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beykozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Desinler. Talep varsa da seferleri arttırırlar. İETT şöförlüğe teşvik etmek adına kişinin kendisine otobüs alıp eğitimini İETT’nin vereceği bir sistem düzenlemelidir. Bu yöntemle ÖHO’lar da asimile edilmeli, çift başlılık azaltılmalıdır.
Hocam dediğiniz biraz saçma ama emir nerden üstten geldiği yapacak bir şey yok

İett ve Enteresanlıklar başlığındayız hatırlatmış olayım . İrfan Demet için zaten başlık var her başlıkta sevmediğinizi belirtmeye gerek yok .
Ayrıca şu kadın / bayan konusu 2022 de kaldı hala mı takılıyorsunuz buna ? Başlığı kirletmeyin şu meselelerle
Her başlık çorba olduğu için saldım artık ben uyarmayı. Diğer kategorilerde ilgimi çeken şeyler arıyorum

Her başlık çorba olduğu için saldım artık ben uyarmayı. Diğer kategorilerde ilgimi çeken şeyler arıyorum
Eh başka başlıklarda da aktiflik az :(
Bari 1 mesajla bölseler konuyu sonra konu devam etse neyse de , alıyorlar konuyu yerden yere vurup bi kenara atıyorlar .

O kadın yolcuyu tespit edip akbilini iptal etmeleri lazım, yolculara ters bir hareket yapmadıkları sürece şoförler bu muameleleri asla hak etmiyor.
Öncedendi o günler. Bazen hak ediyorlar. İnsan bi amirine bildirir. Amirim böyleyken böyle bu hat sürekli paket oluyor küfür kıyamet yolcuların çoğu biniyor veya binemiyor yani bi sefer artırımına gitseniz de bu hat rahatlasa diyemez mi.

Sene 2014. Körüklü karsanla esentepe yokuşunda kaldık hat 36T. Şoför aradı başka bi 36T geldi ona bindik diye hatırlıyorum.

Ama geçenlerde mesela bi hat arıza yaptı şoför dedi ki arkadan gelene bin öndeki araca akbil basmıştım arıza yaptı de akbil basmazsın dedi. Ama hava da sıcak halsizdim de. Gittim birşey demeden akbili bastım geçtim. Yani aktarma olayı ayrı rezillik. Otobüslerin bozulması ayrı rezillik. Üstüne bir akbil daha basmam ayrı rezillik. Şoförün aynı hat için yeni otobüs talep etmemesi ayrı rezillik halbuki garaj 20 dk. mesafede.

Niye biz pij miyiz. Bir kere de değerli halkımız desinler. Zaten halka değer verseler 1,5 saat otobüs beklemeyiz.
35C025B5-6058-4830-A649-E3E765432724.jpeg
133GP’ye böyle yazılmış değerli halkımız değil ama idare eder

Saçmalayıp duruyorsunuz. Kimse konunun dışına çıkmıyor. Bi hat iptali söz konusu ve kadın yolcu küfür ettiği için olmuş. Hiç kimse demiyor kadın yolcu neden küfür etti. Şuanda konumuz bu. Yani kimse konu dışına çıkmıyor. Hatları kaldırır seferleri azaltırsan yolcuyla şoförü karşı karşıya getirirsin be amk bunun nesini anlamıyorsunuz. Bunu söyleyince biz suçlu mu oluyoruz.
Sıkıntı şurda ;
Sonra ekleme yaptığın şeyler sadece konuyla “ dolaylı yoldan “ bağlantılı . Konuyla direk alakası yok .
Sen Bugün hangi hatta hangi otobüs vardı başlığına şey yazıyormusun ?
“ 72T de A3074 var ama 72T nin seferleri çok kötü . İrfan hapse girsin “
Bu ne saçmalık arkadaş .72T de Akia olması konuyla alakalı ama sonrasında gelen her harf konu dışı .

Sıkıntı şurda ;
Sonra ekleme yaptığın şeyler sadece konuyla “ dolaylı yoldan “ bağlantılı . Konuyla direk alakası yok .
Sen Bugün hangi hatta hangi otobüs vardı başlığına şey yazıyormusun ?
“ 72T de A3074 var ama 72T nin seferleri çok kötü . İrfan hapse girsin “
Bu ne saçmalık arkadaş .
Ben kimsenin hapse girmesini istemiyorum irfan işinde kötü ama haksız yere hapse girer ise buna sevinmemeliyiz çünkü birgün bu hakszlık bizi de bulabilir

Konu sahibi
Forum ulaşım üzerine kurulu çünkü millet ulaşım kategorisine bakıyor sonra çıkıyor
2024 başları bir sürü üye vardı onlarla otomobil dizi film müzik konuşurduk şiirler bilgi yarışmaları bir sürü şey vardı 2024 yaz ayından sonra hepsi bıraktı gitti aktif bi ben kaldım diğer kategorilerden

Bugün Sabahattin Zaim Üniversitesi durağında beklerken. HS3 hattındaki A-1025 bu durakta durdu ve yolcu aldı. @Emirinho10 gibi inönüyü bilenler bilir ki inönü mahallesine giden araçlar bu durakta durmaz. Hatta yetmedi 98-98KM gibi düz diş hastanesine doğru devam etti. Başta inönü mahallesi kapalı veya kazı var sandım fakat 89K hattındaki A-1547 sola döndüğünü gördüm. Sitede de duyuru yok

IMG_20250802_154058.jpg

Ekran görüntüsü 2025-08-02 170118.png

Geri
Üst Alt