Metrobüs araçları dışarıda giriyor.İETT araçları da muayeneye girse en az %70'i menlik olurdu.
Metrobüs araçları dışarıda giriyor.İETT araçları da muayeneye girse en az %70'i menlik olurdu.
Abi gayet önemli hani kliması sıcak üflese iptal vermez buna veriyor ahagshacs
bayan sizi rahatsız mı ediyor
Bu olay uno reverse'lenmiş,şoförün bayana hakarette bulunması lazımdı,bu,anormalbayan sizi rahatsız mı ediyor
Bir iki tanesini dm'ye yazsana merak ettim şimdi,Bence saçma bi iptal . Yani ne demiş olabilirde , otobüsü bırakıp gidecek kadar sinirlenebilirsin / üzülebilirsin ?
Sabah akşam bizim hatta bulunan şoförlere aklınızın alamayacağı yaratıcılıkta küfürler ediliyor ama adamlar gayet sakin gözüküyor![]()
Emredin efendim
Niye biz pij miyiz. Bir kere de değerli halkımız desinler. Zaten halka değer verseler 1,5 saat otobüs beklemeyiz.
Şöförler mi müdürü seçiyo Allah aşkınaOo elleme iyi olmuş. ELLEME İYİ OLMUŞ... Keşke benim yerime de bassaydı küfürü hakareti hem şoföre hem irfana. Bu şoförler değil miydi normal hatların kapanmasını tepkiyle karşılayan halka aktarma yapacaksınız diyen...
Bi kere bayan değil. KADIN. İkincisi ise kadın küfür etti ama neden etti niçin etti. Bi kere olsun sorumluluk alın belaları. Asker emeklisi aldınız başımıza müdür ettiniz sonuç ortada. Küfür etmeyen kim var. Hiç mi kulaklarınız çınlamıyor. 2024'ten beri ben dahil herkes hemen hemen hergün ediyor nedir bu seferlerin hali böyle.
İrfan seçimle geldi diye biliyorum kimler seçime katıldı bilmiyorum amaŞöförler mi müdürü seçiyo Allah aşkına
Halk şoförlere derken nerde bu normal hatlar derken şoförler diyordu ki aktarma yapacaksınız... Yani normal karşılıyorlardı. İyi de bu işin buraya geleceği belliydi.Şöferlöre irfan yüzünden hiç bir laf söylemeyiz bende şöför olsam sağçekerim zaten hava sıcak kim olursa olsun şöförlere hakaret edilmmemeli
Desinler. Talep varsa da seferleri arttırırlar. İETT şöförlüğe teşvik etmek adına kişinin kendisine otobüs alıp eğitimini İETT’nin vereceği bir sistem düzenlemelidir. Bu yöntemle ÖHO’lar da asimile edilmeli, çift başlılık azaltılmalıdır.Tamam ne desinler biz iettye başkaldırıyoruz eski hatları devam ettireceğizmidrsinler
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.