Galiba, 4 sene önce değişen 62-63-65G'de bazı araçlarda Cendere Parkı son durak gösteriliyor.oha güzergah değişikliklerini tabelaya yansıtmak zor mu?
Galiba, 4 sene önce değişen 62-63-65G'de bazı araçlarda Cendere Parkı son durak gösteriliyor.oha güzergah değişikliklerini tabelaya yansıtmak zor mu?
Şu an sondurakları neresi? Eskiden hepsi topluca cendere parkından mı kalkıyordu?Galiba, 4 sene önce değişen 62-63-65G'de bazı araçlarda Cendere Parkı son durak gösteriliyor.
Metro inşaatı ve Anadolu-Cendere Cd. lerinin tek şerit yapılması çağlayan girişi - axis arasını yön başı tek şerite düşmüştü, bauhaus-ofishane'nin önünden kalkarlardı.Şu an sondurakları neresi? Eskiden hepsi topluca cendere parkından mı kalkıyordu?
Dün Bostancı Peronlar'a gittim. 10 hattında bir tek C-6 grubu araçlarının tabelaları "Altbostancı" olarak güncellenmişti. 10 hattındaki C-4 grubu araçları ve 129T araçlarının tabelası güncel değildi.O-3256’yı 17S vazifesini yerine getirirken gördüm. Sondurağı Bostancı Peronlar’a taşınmasına rağmen yan tabelada son durak Üstbostancı gösteriyordu.
UM73 olabilir mi? Bu bölge E-3'de çalışmıyor.C-770 E-3 vazifesini yerine getirirken havaalanı kavşağı (Tepeören yönü) durağında durdu ve yolcu indirdi. Orası normalde güzergahında değildi
Pardon yanlış görmüşüm o zamanlarUM73 olabilir mi? Bu bölge E-3'de çalışmıyor.
Çoğu Aksaray a ring giden hatlarda Beyazıt diyor 97 de de öyle 92B de öyle 36ES de öyle daha da var yanjŞuan A3072'deyim anonsta Cevatpaşa-Beyazıt diyor
Diğerlerini bilmem ama 32A da hep Aksaray diyordu ilk defa gördümÇoğu Aksaray a ring giden hatlarda Beyazıt diyor 97 de de öyle 92B de öyle 36ES de öyle daha da var yanj
Olay nedir?@59Yunus34 İBB sosyal tesisleri durağının bina yıkılan yönünde durakta mı yıkıldı? 76O sürücüsü A-1555 durakta 3 kişi o otobüsü beklememize rağmen durmadı basıp gitti ıslık çalmama rağmen. Allah'tan kartımda kuruşlarla metrobüse para yetti gece gece kalıyordum orda terbiyesiz adam yüzünden
Gayet açık anlattım sanki. Otobüs durması gereken durakta durmayarak ben dahil 3 kişiyi madur etti şoför gece geceOlay nedir?
Başta dediğinizi anlayamadımGayet açık anlattım sanki. Otobüs durması gereken durakta durmayarak ben dahil 3 kişiyi madur etti şoför gece gece
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.