Tema düzenleyici

İETT ve Enteresanlıklar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beykozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şu an sondurakları neresi? Eskiden hepsi topluca cendere parkından mı kalkıyordu?
Metro inşaatı ve Anadolu-Cendere Cd. lerinin tek şerit yapılması çağlayan girişi - axis arasını yön başı tek şerite düşmüştü, bauhaus-ofishane'nin önünden kalkarlardı.

62 hariç, nedense nurtepe sosyal tesislere çekmişlerdi?

64Ç ise sadabad evlerine uzatılmıştı inşaat başlamadan hemen önce.

Şimdi ise eski peron arazisinin üzerine Alibeyköydeki gibi viyadükte metro durağı var yeni peron M11 ve kaymakamlığın hemen gerisinde.

https://maps.app.goo.gl/P4q6tq68wZufe9zB8?g_st=ac 2019 ve 2020'den Cendere Parkı peronun görüntüsü.

Son düzenleme:
O-3256’yı 17S vazifesini yerine getirirken gördüm. Sondurağı Bostancı Peronlar’a taşınmasına rağmen yan tabelada son durak Üstbostancı gösteriyordu.
Dün Bostancı Peronlar'a gittim. 10 hattında bir tek C-6 grubu araçlarının tabelaları "Altbostancı" olarak güncellenmişti. 10 hattındaki C-4 grubu araçları ve 129T araçlarının tabelası güncel değildi.

Ayrıca bunu da paylaşayım. Az daha yanlış yapsa Harem, "haram" olacakmış.
1000030207.jpg

A5068 kodlu Akia metrobüste az önce şoför tek tuşla tüm kapıları açmıyordu. Sadece düğmeye basılmış kapıları açıyordu. Hatta dönüp bana inecek misin diye sordu elimle devam işareti yaptım. Sürekli geri bakıp kapıları kontrol ediyordu inecek var mı diye. Belki tüm kapıları açan düğme arızalanmıştır. Belki de küçükçekmece Florya Beşyol duraklarında yolcu yoktur diye yapmıştır

@59Yunus34 İBB sosyal tesisleri durağının bina yıkılan yönünde durakta mı yıkıldı? 76O sürücüsü A-1555 durakta 3 kişi o otobüsü beklememize rağmen durmadı basıp gitti ıslık çalmama rağmen. Allah'tan kartımda kuruşlarla metrobüse para yetti gece gece kalıyordum orda terbiyesiz adam yüzünden

@59Yunus34 İBB sosyal tesisleri durağının bina yıkılan yönünde durakta mı yıkıldı? 76O sürücüsü A-1555 durakta 3 kişi o otobüsü beklememize rağmen durmadı basıp gitti ıslık çalmama rağmen. Allah'tan kartımda kuruşlarla metrobüse para yetti gece gece kalıyordum orda terbiyesiz adam yüzünden
Olay nedir?

Geri
Üst Alt