hiç bir yerde bahsi geçmiyor fakat 336'nın (-1) deparı biri ring diğeri normal olmak üzere ikiye ayrılıyor. sadece depar güzergahlar kısmında bakarsanız farkediyorsunuz
bunun bana tuhaf gelmesinin sebebi aynı depar altında aslında değişik dünyalar olmaları. bu ring olanı -2 olarak belirtebilir bence iett ya da bu depar x-x saatleri arasında ring yapar diye bir dipnot yapabilirBu bölgede yaşayanlarda biliyor bunu . Uygulamaya bakan zaten anlıyor otomatik .
Bu bölgede yaşamıyorsanız , tuhaf gelmiş olabilir.
Bu deparın niye var olduğu hakkında bir fikrim yok. Zaten yeteri kadar dolu olan araçları bir de Taşoluk Peronlara kadar uzatıyorsun . Madem uzatıyorsun, en azından seferlerini de arttır akşamları . 336 zaten anormal şekilde dolu , bir de Taşoluk son durağa kadar gitmesi akıl işi değil .
Çok istiyorsan hat aç , şu hattı Taşoluğa gidenler kullanmasın . Körüklü yetersiz kalıyor .
orası neresi bilmiyorum fakat burası türkiye her boş alan bir park alanıdırAllah’ım bitmiyor duyurusu bir türlü , şu saçma yerde nasıl parklanma olabilir ????Ekli dosyayı görüntüle 77942
Bu sefer de karışıklık olur . Millet acaba yeni bir şey mi diye , bindiği araca binmekten çekinir . Bence böyle iyi , -1 altında olmalı ikiside . Çünkü aynı yere gidiyorlar , aynı durakları kullanıyorlar . Sadece ringbunun tuhaf gelmesinin sebebi aynı depar altında aslında değişik dünyalar olmaları. bu ring olanı -2 olarak belirtebilir bence iett ya da bu depar x-x saatleri arasında ring yapar diye bir dipnot yapabilir
milletimizin bu huyu beni benden alıyor. kesinlikle en büyük dezavantajlarımızdanMillet acaba yeni bir şey mi diye , bindiği araca binmekten çekinir .
Kesinlikle öyle , bir duyuruyu kontrol edeyim , bir siteye bakayım yok millette . Hep düz kontak . Alışıyorlar bir şeye , değişene kadar onu kullanıyorlar . Değişince de şikayet ediyorlar ama bilmiyorlar ki , yapılan değişiklik aynı b*kun lacivertimilletimizin bu huyu beni benden alıyor. kesinlikle en büyük dezavantajlarımızdan
Eski deparları listeleyen bir aplikasyonum var, bakayım ona98Y'nin Otokar'daki tabelaları, ikisinde de araçlar aynı güzergahtan gidiyor.
Ekli dosyayı görüntüle 78007
bu kış Rahmetli 37T’ye çırçır perondan binmiştim alibeyköyün oralarda şöföre bakkalcı çocuk içeriye girip su uzatmıştıTek yönlü kanarya istasyonu yolunda arkadaki arabalarla birlikte şoför abinin tandırcıdan bir poşet tandır ekmeği almasını bekledik![]()
Duyuru 130Ş diyor alttaEkli dosyayı görüntüle 78048
36V ve KARTAK KÖPRÜSÜ
Kadıköy yönüne doğru , Kartak köprüsünden güzegah dışına çıkıp Pendik Köprüsünden güzergaha girmesi ayrı mantık hatası ( Kartak Köprüsü, Pendik Köprüsünden ileride niye geri gidiyor ileri gitmesi gerekirken )
Evet o garip zatenDuyuru 130Ş diyor altta
Daha bostancı peronlar yeni açıldı hemen değiştirmezler.O-3256’yı 17S vazifesini yerine getirirken gördüm. Sondurağı Bostancı Peronlar’a taşınmasına rağmen yan tabelada son durak Üstbostancı gösteriyordu.
oha güzergah değişikliklerini tabelaya yansıtmak zor mu?Daha bostancı peronlar yeni açıldı hemen değiştirmezler.
48N tabelalarında hala Güzeltepe yazıyor ve 48H'de Karsan dışı araç gelirse Hamidiye - Mecidiyeköy Mezarlık yazıyor. (48H'nin son durağı hiçbir zaman M. Mezarlık olmamıştır.)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.