Herhangi konudaki mesajı alıntılıyarak ordan cevap verebilirsinizMesjalar bıraya gelince ben de buraya yazma ihtiyacı hissediyorum modlar taşıyabiliyorlarsa son mesajları oray taşısın
Herhangi konudaki mesajı alıntılıyarak ordan cevap verebilirsinizMesjalar bıraya gelince ben de buraya yazma ihtiyacı hissediyorum modlar taşıyabiliyorlarsa son mesajları oray taşısın
Bende ona şaşırdım. 2 yıllık üst model değişimi olmuş. 2016-2017 bekliyordum ben. Neyse bize hayırlısı olsun demek düşer kazasız belasız çalışır umarım. Belki de eski aracı masraf çıkarıyorduA-1800 birde 2015 model Procity almış Allah'ım yarabbim ya 2 sene sonra yine değiştirmek zorunda kalacak en azından 2017 alsaydı bu kadar da olmaz ama
Bmc bindirimli mi satıyor? Bmc de indirimli satıyor yani fsm demirbaş ama ona rağmen gidiyorlar bu tipsizi tercih ediyorlar.Bir an önce stokları bitirip yeni kasaya geçebilmek için indirimli satıyorlar bence. Başka açıklaması olamaz.
Isuzu'yla ortak üretim diyorsun da otokar ısuza'ya özenmiyor ki, ısuzu otokar'a özeniyor.Belki ISUZU ile ortak tasarım olduğundan satışların birbirlerini etkilememesi için daha geç piyasaya sürme ihtimalleri var fakat er ya da geç yeni kasayı piyasaya sürerler.
Aksine kare köşeli diye beğeniyorum. Citaro ve conecto.Çok zamansız bir tasarım bence. Kare Köşeli görüntüsünden ötürü beğenilmiyor bence ama gördüğüm kadarıyla köşeli araç sevmeyenler gidip g class a aşık oluyor
Cevaplarını alıntılayarak lütfen random sohbet konusunda verebilir misin değişen otobüsler konusu burası baya dağıldı konu aktif moderatör olsa çoğu mesaj silinirdi şuanAksine kare köşeli diye beğeniyorum. Citaro ve conecto.
Yuvarlak tasarım yaptı da noldu he gittiler malzemeden çaldılar ön ve arka tezellerden hallice. İçinde de malzemeden çalmışlar ama içi yine idare ediyor. Ama elimde kalmıştı koltuk pedi 36Z-36L veya 36G'de. Şaka gibi yani. Bunu mercedese yakıştıran varsa bir adım öne çıksın.
He şu da var O345 yuvarlak tasarım mesela ama bayılıyorum zaten onun ı tasarımına. Yani mesele aslında köşeli yada yuvarlak tasarım değil. Yakışıyor mu yakışmıyor mu, tasarım bütünselliği var mı yok mu. Mercedesin önü de bir nebze idare eder ama arka tarafın nesini seviyim.Çok zamansız bir tasarım bence. Kare Köşeli görüntüsünden ötürü beğenilmiyor bence ama gördüğüm kadarıyla köşeli araç sevmeyenler gidip g class a aşık oluyor
Akia zaten bitmişti de bizimkiler can suyu oldular bakma sen...Sonra İETT de kendileri gibi iflasın eşiğine gelsin. Asla Otokar'ın ya da Bmc'nin kalitesine erişemeyecekler.
Hayır silmeleri için yazmıyoruz. Konu burda başlayıp burda döndü bende burda gördüm burda yazdım. Onunla kim uğraşıcak onu oraya taşı bunu buraya taşı. Yetkililer taşısın o zaman.Cevaplarını alıntılayarak lütfen random sohbet konusunda verebilir misin değişen otobüsler konusu burası baya dağıldı konu aktif moderatör olsa çoğu mesaj silinirdi şuan
A-1712 bizim HT11'de, dünkü bitik Cobra kadar berbat olmasa bile benim açımdan hoş bir manzara değildiAkia zaten bitmişti de bizimkiler can suyu oldular bakma sen...![]()
50 milyon Euro'luk apts phileas'ı hurdaya çıkardı iflasın eşiğine gelmedi. Böyle nasıl gelsin ? Bakım yapan şirketi savunmuyorum bu arada.Sonra İETT de kendileri gibi iflasın eşiğine gelsin. Asla Otokar'ın ya da Bmc'nin kalitesine erişemeyecekler.
Hala akia alınmaya devam edilecekse iflas etsin. Akia almayacaklarsa iflas etmese de olur. Geçiş süreci gibi düşünebiliriz çünkü akia iflas etmeyinceye kadar otobüs almaya devam edecekler gibi. İyisi mi akia iflas etsin metrobüsler elimizde kalsın ki daha büyük zarardan kurtulalım.O zamanki kurla toplam tutar 50 milyon lira kadar bir şeydi, şimdiki tutarı kim bilir ne kadardır? Araç sayısı da 2 buçuk kat fazla. (50/132)
Dua etsinler de firma iflas edip kapanmasın, ortaya çıkacak zarar Phileaslardan bile daha ağır olur.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.