Amin. 2025 kasalar aynı duruyor ama otokar bu kasayı 2010 dan beri mi ne kullanıyor diyebiliyorum inşallah conecto da eski kasaya geçerOtokar kasa değiştirirse bana göre büyük bir hata yapar, inşallah bu gerçekleşmez
Amin. 2025 kasalar aynı duruyor ama otokar bu kasayı 2010 dan beri mi ne kullanıyor diyebiliyorum inşallah conecto da eski kasaya geçerOtokar kasa değiştirirse bana göre büyük bir hata yapar, inşallah bu gerçekleşmez
Sultan’ın yeni kasalarına aşığım ama bu olmamışGerçekleşti bile https://www.otokareurope.com/en/vehicles/kent-c-12/ . Avrupa'da eski kasa yok artık.
Çok zamansız bir tasarım bence. Kare Köşeli görüntüsünden ötürü beğenilmiyor bence ama gördüğüm kadarıyla köşeli araç sevmeyenler gidip g class a aşık oluyorYa nesini seviyorsunuz şu eski tasarımların. Bana göre sıfırı bile ikinci el gibi duruyor. Gayet demode.
Eski conecto çok karizmaydı tip olarak bir de ahşap trim vardı çok güzeldiBence de conecto şuan bence çok güzel görünüyor . Niye millet beğenmedi anlamadım gitti
Eski conecto'yu ben de yakışıklı buluyorum,ön kısmı citaro nun üzgün hali gibi aynı zamanda.Eski conecto çok karizmaydı tip olarak bir de ahşap trim vardı çok güzeldi
Evet eskisi aşırı karizmaydı ama yeninin bence çok farkı yok . Bence o da karizma . Ben beğeniyorum yaniEski conecto çok karizmaydı tip olarak bir de ahşap trim vardı çok güzeldi
Yeni kasayı ben çok çirkin buluyorumEvet eskisi aşırı karizmaydı ama yeninin bence çok farkı yok . Bence o da karizma . Ben beğeniyorum yani
Öyleyse çok bakımlıdır.
Ben çok üzgün olduğunu düşünmüyordum hafif gülümsüyor gibiydiEski conecto'yu ben de yakışıklı buluyorum,ön kısmı citaro nun üzgün hali gibi aynı zamanda.
Sonra İETT de kendileri gibi iflasın eşiğine gelsin. Asla Otokar'ın ya da Bmc'nin kalitesine erişemeyecekler.Filoya eski görünümlü araç alınacağına akia alınsın daha iyi. Hiç değilse kendine göre bir tarzı var.
Ultra LF 25Sonra İETT de kendileri gibi iflasın eşiğine gelsin. Asla Otokar'ın ya da Bmc'nin kalitesine erişemeyecekler.
12 metrelerinin neresi kötü bir sürü bagaj tepsisi mi deniyor onlara onlardan var kalkışı falan çok seri kliması da güzel üflüyor trim sesi avenue kadar kafa ütülemiyorO bence hasbelkader elde edilmiş bir başarı, 12 metrelikleri vasatlıktan ötesine geçemeyecek.
Mesjalar bıraya gelince ben de buraya yazma ihtiyacı hissediyorum modlar taşıyabiliyorlarsa son mesajları oray taşısınArkadaşlar burada İstanbul ulaşımına dair herhangi bir konuda veya konudan konuya atlayarak konuşabilirsiniz. Yeterki diğer konular çorba olmasın. Burası tamamen freedom alan. Aklına fikir gelen biri bile yazabilir. Moderatör yetkim olsaydı diğer başlıklardaki alakasız konuşmaları buraya taşıyabilirdim
- Rick Grimes
- Cevaplar: 534
- Forum: İstanbul Ulaşım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.