Tema düzenleyici

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

A-1800 birde 2015 model Procity almış Allah'ım yarabbim ya 2 sene sonra yine değiştirmek zorunda kalacak en azından 2017 alsaydı bu kadar da olmaz ama
Bende ona şaşırdım. 2 yıllık üst model değişimi olmuş. 2016-2017 bekliyordum ben. Neyse bize hayırlısı olsun demek düşer kazasız belasız çalışır umarım. Belki de eski aracı masraf çıkarıyordu

Belki ISUZU ile ortak tasarım olduğundan satışların birbirlerini etkilememesi için daha geç piyasaya sürme ihtimalleri var fakat er ya da geç yeni kasayı piyasaya sürerler.
Isuzu'yla ortak üretim diyorsun da otokar ısuza'ya özenmiyor ki, ısuzu otokar'a özeniyor.

Otokar halen herşeyiyle özgün...

Aynı yılın(2025'in) sonuna kadar 2025MODEL YENİ CONECTO araçları 2019'da 2019MODEL YENİ CONECTO alımlarını arttırmış gibi olmalıdır
İnşallah alımları artar
Çünkü 2019 Aralık'ta da 2019MODEL YENİ CONECTO alımı olmuştu
2019 Eylülünden 2019 31 Aralığına kadar alınmış gibi düşünün

Çok zamansız bir tasarım bence. Kare Köşeli görüntüsünden ötürü beğenilmiyor bence ama gördüğüm kadarıyla köşeli araç sevmeyenler gidip g class a aşık oluyor
Aksine kare köşeli diye beğeniyorum. Citaro ve conecto.

Yuvarlak tasarım yaptı da noldu he gittiler malzemeden çaldılar ön ve arka tezellerden hallice. İçinde de malzemeden çalmışlar ama içi yine idare ediyor. Ama elimde kalmıştı koltuk pedi 36Z-36L veya 36G'de. Şaka gibi yani. Bunu mercedese yakıştıran varsa bir adım öne çıksın.

Aksine kare köşeli diye beğeniyorum. Citaro ve conecto.

Yuvarlak tasarım yaptı da noldu he gittiler malzemeden çaldılar ön ve arka tezellerden hallice. İçinde de malzemeden çalmışlar ama içi yine idare ediyor. Ama elimde kalmıştı koltuk pedi 36Z-36L veya 36G'de. Şaka gibi yani. Bunu mercedese yakıştıran varsa bir adım öne çıksın.
Cevaplarını alıntılayarak lütfen random sohbet konusunda verebilir misin değişen otobüsler konusu burası baya dağıldı konu aktif moderatör olsa çoğu mesaj silinirdi şuan

Çok zamansız bir tasarım bence. Kare Köşeli görüntüsünden ötürü beğenilmiyor bence ama gördüğüm kadarıyla köşeli araç sevmeyenler gidip g class a aşık oluyor
He şu da var O345 yuvarlak tasarım mesela ama bayılıyorum zaten onun ı tasarımına. Yani mesele aslında köşeli yada yuvarlak tasarım değil. Yakışıyor mu yakışmıyor mu, tasarım bütünselliği var mı yok mu. Mercedesin önü de bir nebze idare eder ama arka tarafın nesini seviyim.

Citaro da yuvarlak tasarım ama adamlar yakıştırmışlar, malzemeden çalmamışlar.

Cevaplarını alıntılayarak lütfen random sohbet konusunda verebilir misin değişen otobüsler konusu burası baya dağıldı konu aktif moderatör olsa çoğu mesaj silinirdi şuan
Hayır silmeleri için yazmıyoruz. Konu burda başlayıp burda döndü bende burda gördüm burda yazdım. Onunla kim uğraşıcak onu oraya taşı bunu buraya taşı. Yetkililer taşısın o zaman.

O zamanki kurla toplam tutar 50 milyon lira kadar bir şeydi, şimdiki tutarı kim bilir ne kadardır? Araç sayısı da 2 buçuk kat fazla. (50/132)

Dua etsinler de firma iflas edip kapanmasın, ortaya çıkacak zarar Phileaslardan bile daha ağır olur.

O zamanki kurla toplam tutar 50 milyon lira kadar bir şeydi, şimdiki tutarı kim bilir ne kadardır? Araç sayısı da 2 buçuk kat fazla. (50/132)

Dua etsinler de firma iflas edip kapanmasın, ortaya çıkacak zarar Phileaslardan bile daha ağır olur.
Hala akia alınmaya devam edilecekse iflas etsin. Akia almayacaklarsa iflas etmese de olur. Geçiş süreci gibi düşünebiliriz çünkü akia iflas etmeyinceye kadar otobüs almaya devam edecekler gibi. İyisi mi akia iflas etsin metrobüsler elimizde kalsın ki daha büyük zarardan kurtulalım.

Geri
Üst Alt