Olsun canım iyi yandan bakalım, yatan bir araç çalışmaya başlayacak. Acaba 14M taraflarına mı verecekler ?Bir Man daha eksiliyor
Olsun canım iyi yandan bakalım, yatan bir araç çalışmaya başlayacak. Acaba 14M taraflarına mı verecekler ?Bir Man daha eksiliyor
Bölge değiştirmemiş miydi bu araç A bölgesine gelmişti sanki. 89K'da falan çalışırdı. C-1761 ile birlikteOlsun canım iyi yandan bakalım, yatan bir araç çalışmaya başlayacak. Acaba 14M taraflarına mı verecekler ?
Muhtemelen asıl bölgesinde çalışacak ya da araç değişecek.Bölge değiştirmemiş miydi bu araç A bölgesine gelmişti sanki. 89K'da falan çalışırdı. C-1761 ile birlikte
2014-2017 arası cobra aldı sosyal medyada gördüm sanırım plaka tescilini bekliyorC-1817 ne alacak acaba başka araç buldu
Bu CNG'li MAN'ların C-1761/1762 kodlarından önce hangi kodda çalışmışlardı?C1761 ile C1762 2025 Model Mercedes benz New Conecto ile değişip Anadolu yakasında çalışacaktır.
Bundan daha kötü bir haber olamaz bari Avrupa da çalışmaya devam etselerdiC1761 ile C1762 2025 Model Mercedes benz New Conecto ile değişip Anadolu yakasında çalışacaktır.
Bunlar Man mıydıBundan daha kötü bir haber olamaz bari Avrupa da çalışmaya devam etselerdi
Evet ama bayadır çalışmıyorlarBunlar Man mıydı
Geçen Kadıköy peronlarda görmüştüm bu aracı. Halen ilk günkü gibi parlıyordu.Aktif çalışan tek dizel MAN bu. Hatta o bile satılık (olabilir).
O zaman 15BK- 15Tk - 14R - 14M ye hayırlı olsun diyelimSadece C1761 ve C1762 anadoluya gelecek onları beykozlu bi mal sahibi satın aldı
Onu görmüştüm atıcaktım baktım ama kaldırılmışC-1900'ün sarı sitede ilanı var 6.500.000TL
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.