Bahsettiğin Citiport 07AU0393 çıkması 2016modelC-1759 ısuzu citiport ile çalışıyor ara sıra görüyorum yanlış hatırlamıyorsam beykoz hatlarında çalışıyor iş çıkış saatlerinde ara sıra görüyorum
Bahsettiğin Citiport 07AU0393 çıkması 2016modelC-1759 ısuzu citiport ile çalışıyor ara sıra görüyorum yanlış hatırlamıyorsam beykoz hatlarında çalışıyor iş çıkış saatlerinde ara sıra görüyorum
Bu bir süredir procity tr diye biliyorum yeni değil galibaA-1555 2024 Model BMC PROCİTY TR dir
Kaynak plaka sorgulama
Eskiden bu grup Otokar'ın yüzüne bakmıyordu. Son zamanlarda talep arttı Otokar'a.Anlaşılan "TUZLA GRUBU." hep "OTOKAR KENT LF." marka model otobüs alacak galiba yinede hayırlı ve uğurlu olsun dilerim.★★★
Alım kolaylığı olduğu içindir.Eskiden bu grup Otokar'ın yüzüne bakmıyordu. Son zamanlarda talep arttı Otokar'a.![]()
Özellikle A-16xx otokardan geçilmiyor nerdeyse76O grubunda da bir hayli Otokar alımı oldu, devam edecek gibi görünüyor.
Eskiden voith şanzıman kullanıyordu bu da bakım onarım maliyetini artırıp çok fazla arızaya sebep veriyordu şimdi cummins +ZF ikilisini kullanıyor ve fiyatında da bayi indirimi dahil daha alınılabilir kılıyorEskiden bu grup Otokar'ın yüzüne bakmıyordu. Son zamanlarda talep arttı Otokar'a.![]()
Cummins ile BMC gibi olmuştur.Eskiden voith şanzıman kullanıyordu bu da bakım onarım maliyetini artırıp çok fazla arızaya sebep veriyordu şimdi cummins +ZF ikilisini kullanıyor ve fiyatında da bayi indirimi dahil daha alınılabilir kılıyor
Isuzu da buna dahil bi tek cobra ile Mercedes farklı motor kullanıyor onlarda yine Mercedes kullanıyorCummins ile BMC gibi olmuştur
Masadan birer birer ayrılıyor dostlarA-272 2013 model Tezeller Autobus LF1200 olan aracını 2018 model BMC Procity TR ile değiştirmiştir hayırlı olsun yeni aracı bugün seferlere başladı
Bu Otokar Düşmanlığınızı anlamış değilim bi BMC veya Bi citiporttan farkı yok ucuz diye bundan almışlardır hemde diğerlerine göre daha fazla donanımı var sanırımYine hurda almış![]()
Sinirlerimi bozuuor klimasiz konforsuz her yeri oynayan hurda tenekesiBu Otokar Düşmanlığınızı anlamış değilim bi BMC veya Bi citiporttan farkı yok ucuz diye bundan almışlardır hemde diğerlerine göre daha fazla donanımı var sanırım
Bence siz otobüsten hiç anlatıyorsunuz şuan kliması en iyi çalışan araçlardan biridir otokar hem ben otokarda hiç bi trim sesine denk gelmedim ama 1 yıllık citiport olsun bmc olsun bunların her yeri oynuyorSinirlerimi bozuuor klimasiz konforsuz her yeri oynayan hurda tenekesi
Şimdi size bir ses dinletcem anlarsiniz niye nefreg ettigimiBence siz otobüsten hiç anlatıyorsunuz şuan kliması en iyi çalışan araçlardan biridir otokar hem ben otokarda hiç bi trim sesine denk gelmedim ama 1 yıllık citiport olsun bmc olsun bunların her yeri oynuyor
Citiport'ların camları sallanıyor.Bence siz otobüsten hiç anlatıyorsunuz şuan kliması en iyi çalışan araçlardan biridir otokar hem ben otokarda hiç bi trim sesine denk gelmedim ama 1 yıllık citiport olsun bmc olsun bunların her yeri oynuyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.