Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uzun zamandır çalışmayan B bölgesi ioaş araçları;
B-1737:Tezeller Autobus LF1200 2012 Model
B-1742:TCV L Karat CNG 2013 Model
B-1898:TCV L Karat CNG 2013 Model
B-1918:TCV L Karat CNG 2013 Model
A-046 Güleryüz Cobra GD272LF 2012 olan aracını BMC Procity TR ile değiştirmiştir.Tahminim 2025 model olduğu yönünde.Plakası 34HO1045
Aracı Demirciler site camii nde gördüm.
Ayrıca A-160 ta maalesef pert olmuş logoları ve plakası sökülü halde yatıyordu.Tahminimce o da 3 4 ay sonra aracını değiştirerek seferlere başlayacaktır.
B-243 hybrid conecto alarak hem 2025'in ilk hybrid conecto'su, hemde 2025 yılının ilk yeni conecto'su olmuştur. Eski aracı C-1030 üsküdar şile ağva hattına satıldı.
Sosyal medyada cnglisinin yeni kasa görüntüsünü gördüm, Sırbistan'da çalışan mavi renkli bir araç. Ben hiç beğenmedim, burada da böyle yapılacaksa mevcut tasarıma dokunulmamalı.
Sosyal medyada cnglisinin yeni kasa görüntüsünü gördüm, Sırbistan'da çalışan mavi renkli bir araç. Ben hiç beğenmedim, burada da böyle yapılacaksa mevcut tasarıma dokunulmamalı.
Çünkü Türkiye'ye üretilen 12 metrelik 3 kapılı araçların kapıları arasında 2 tane cam varken bunlarda ön ve orta kapı arasında 3, arka ve orta arasında 1 cam var.
Başka bir şey dikkatimi çekti, aracın kapılarında 3 tane tutma direği var ve bu BMC Belde-CB ve Procity'i andırıyor.