Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler | Sayfa 60 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

• #1,183
B-019 2024 model Isuzu Citiport olan aracını 2025 Model 0 KM Mercedes Benz New Conecto ile değiştirmiştir.
Kaynak:Sarıözelhalkotobüsleri

• #1,186
Uzun zamandır çalışmayan B bölgesi ioaş araçları;
B-1737:Tezeller Autobus LF1200 2012 Model
B-1742:TCV L Karat CNG 2013 Model
B-1898:TCV L Karat CNG 2013 Model
B-1918:TCV L Karat CNG 2013 Model

• Beğen
Tepkiler: 59Yunus34
  • #1,191
A-046 Güleryüz Cobra GD272LF 2012 olan aracını BMC Procity TR ile değiştirmiştir.Tahminim 2025 model olduğu yönünde.Plakası 34HO1045
Aracı Demirciler site camii nde gördüm.
Ayrıca A-160 ta maalesef pert olmuş logoları ve plakası sökülü halde yatıyordu.Tahminimce o da 3 4 ay sonra aracını değiştirerek seferlere başlayacaktır.
C-043 kodlu BMC Belde CB de epeydir yatıyor. Bu araç ta değişime yakın gibi.

• Beğen
Tepkiler: Emirinho10
  • #1,196
Yeni kasa 2018'de piyasaya çıkmamış mıydı? Sanırım ben yanlış hatırlıyorum. 🤔

Bu arada aracın modelini şu yüzden sordum; aracın motoru bağırıyor resmen. 🤦🏻‍♂️
Hayır yeni kasalar 2016 da çıktı Mercedes Benz New Conecto diye geçiyor ya da Mercedes Benz Conecto III B-243 un eski aracı idi zaten

• Beğen
Tepkiler: Vural
  • #1,197
Yeni kasa 2018'de piyasaya çıkmamış mıydı? Sanırım ben yanlış hatırlıyorum. 🤔

Bu arada aracın modelini şu yüzden sordum; aracın motoru bağırıyor resmen. 🤦🏻‍♂️
O Güleryüz'ün yeni kasasının çıkış yılı.
Mercedes'in 2016.
Akia, Temsa ve BMC'nin 2017.
Güleryüz'ün 2018.

Isuzu ve Otokar hiç kasa değiştirmedi.
Ancak Isuzu değiştirecek gibi.

• Beğen
Tepkiler: srntn123 ve Vural
  • #1,198
Otokar hiç kasa değiştirmedi.
Sosyal medyada cnglisinin yeni kasa görüntüsünü gördüm, Sırbistan'da çalışan mavi renkli bir araç. Ben hiç beğenmedim, burada da böyle yapılacaksa mevcut tasarıma dokunulmamalı.

Screenshot_20250324_123019_Instagram.jpg

Fotoğraf: busspotting_serbia (Instagram)

• Beğen
Tepkiler: srntn123
  • #1,200
Sosyal medyada cnglisinin yeni kasa görüntüsünü gördüm, Sırbistan'da çalışan mavi renkli bir araç. Ben hiç beğenmedim, burada da böyle yapılacaksa mevcut tasarıma dokunulmamalı.

Ekli dosyayı görüntüle 67197
Fotoğraf: busspotting_serbia (Instagram)
Türkiye'de bence böyle üretilmez.

Çünkü Türkiye'ye üretilen 12 metrelik 3 kapılı araçların kapıları arasında 2 tane cam varken bunlarda ön ve orta kapı arasında 3, arka ve orta arasında 1 cam var.

Başka bir şey dikkatimi çekti, aracın kapılarında 3 tane tutma direği var ve bu BMC Belde-CB ve Procity'i andırıyor.

Konu görüntüleyen kullanıcılar