C.1737 yeni kasa "Mercedes-Benz CONECTO." olan aracını "2.EL OTOKAR KENT LF." 'ile yenilemiştir aracı biraz önce kadıköyde 14R hattında çalışırken gördüm hayırlı ve uğurlu olsun bilginize.

★★★

Eski aracı 2016 Model Mercedes Benz New Conecto idi yeni aracı da 2023 Model Otokar Kent LFC.1737 yeni kasa "Mercedes-Benz CONECTO." olan aracını "2.EL OTOKAR KENT LF." 'ile yenilemiştir aracı biraz önce kadıköyde 14R hattında çalışırken gördüm hayırlı ve uğurlu olsun bilginize.★★★
Hangi yeni aracı koymak istediği belli değil2009 model BMC Belde de var şuan İstanbulda tek kapı numarası A-892 15 senesini doldurmasına rağmen değişmiyor araç
.Daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama A-411 2012 Model BMC Procity olan aracını 0 KM 2025 Model BMC Procity TR Plus ile değiştirmiştir hayırlı olsun.
O araç siyasi olaya karıştığı için seferden men edilmişti.C1056 2014-2016 arası modelini bilemediğim bir akia ultra lf 12 olmuştur araç yaklaşık 1 yıldır servis dışıydı
O araç 2013MODEL BMC PROCİTY idi. A-1709 almıştı ama İKİTELLİ GARAJINDA yatmıştı. A-1709 Kayseri Otogar Servisi çıkması ISUZU CİTİPORT (2017 model 2019 çıkışlı) olmuşturO araç siyasi olaya karıştığı için seferden men edilmişti
C-1056 eski aracını Kayseri ÖHO'deki 38 AB 159 aldı ancak henüz seferlere başlamadı. Muhtemelen 38 AB 159'un sahipleri ya aracın sorunlarıyla uğraşıyorlar ya da mevcut kasanın yaşının dolmasını bekliyorlar.C1056 2014-2016 arası modelini bilemediğim bir akia ultra lf 12 olmuştur araç yaklaşık 1 yıldır servis dışıydı.
Aynen Bi partinin seçim propagandasında kurum kimliğini karalayıcı şekilde rol almıştıO araç siyasi olaya karıştığı için seferden men edilmişti.
29 Adet alındı 2025model OTOKAR KENT LF. 30 ve daha fazlasını görmek dileğiyleHiç 2025 model "OTOKAR KENT LF." yok mu?![]()
D-045 2017 cobra Gd 272 LfD-050, A-892 bunlar değişmedi kaldı. Araçlar 2009 model.
İlk defa makyajlanmış kasayı beğenemedim. Eski hali sanki bir tık daha iyi gibi
İlk defa makyajlanmış kasayı beğenemedim. Eski hali sanki bir tık daha iyi gibi
Aracı A Bölgesi ve C-6Bölgesi ve Çekmeköy Bölgesi alacak
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.