2025 MODEL MAKYAJLI ISUZU CİTİPORT A-116YA GİDECEK YÜKSEK İHTİMALLE, ÇÜNKÜ ÖRNEK BAYİSİNDE
Şaka olmalıC-1760 2017 Model Mercedes Benz New Conecto olan aracını 2014 Model Temsa Avenue LF ile değiştirmiştir hayırlı olsun derdim ama maalesef diyemeyeceğim.
Kaynak:Wowturkiye
Oysa ve aynı haldeyse kabul edilebilir. Ventil sesi huzur veriyorduAraç tahminimce A-1516'nın eski aracı olabilir. Emin değilim.
Vizyon ulaşım doğru karar vermiş bence model yükselterekA-1611 2021model OTOKAR KENT LF olan aracını 2025model OTOKAR KENT LF ile yenilemiştir
offf bizim orada calışıyor bu araç ya İstanbul'da değilim 16 sında dönücem 18-19 unda yakalarım inşA-116 2016 Model BMC Procity olan aracını kesin olarak 0 KM 2025 Model Makyajlı Isuzu Citiport ile değiştirmiştir hayırlı olsun.
Kaynak:Sarıözelhalkotobüsleri
Böylelikle İstanbul'daki hem ilk 2025 Model hemde ilk makyajlı kasa Isuzu Citiport olmuştur.
Attan inip eşeğe binmişC-1760 2017 Model Mercedes Benz New Conecto olan aracını 2014 Model Temsa Avenue LF ile değiştirmiştir hayırlı olsun derdim ama maalesef diyemeyeceğim.
Kaynak:Wowturkiye
Oh iyi bari.2014 Model Temsa görünce şok olmadım değil içim rahatladı.C1760 mevcut aracı 2017 conecto ile devam etmektedir aracı saat 15:50 sularında kavacık mezarlıkta gördüm
B-1519 Savaş Petrol'e mi aitti?B-1519 sanırım aracını değiştirmiştir
Ho ve mevcut GA plakasını sorguladığımda plaka boşa çıkıyor
62 hattında çalışıyor
2012 CONECTO Gözüküyor İett Deno dev sitesinde Keşke Vizyon Ulaşım 2012leri Yaşları Dolana Kadar Kullansa Temsalarıda Aynı ŞekildeB-1703 YENİ KASA CONECTO İLE DEĞİŞMİŞTİR ARAC 50H Dedir Ekli dosyayı görüntüle 70110
Vizyonun araçlar yaş doldu diye değişiyor zaten hatta eski olan bütün arabalar yaş sırasına göre degisecek2012 CONECTO Gözüküyor İett Deno dev sitesinde Keşke Vizyon Ulaşım 2012leri Yaşları Dolana Kadar Kullansa Temsalarıda Aynı Şekilde
daha pazar günü binmiştim o araca hemen değiştirmiş ben bindikten sonraB-1703 YENİ KASA CONECTO İLE DEĞİŞMİŞTİR ARAC 50H Dedir Ekli dosyayı görüntüle 70110
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.