Tema düzenleyici

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

A-1724 ün yeni aracı Temsa Avenue namı değer gezgin aracımız bugün ikitelli garajının önündeki bir yerde yatıyordu.Bakalım ne zaman seferlere başlayacak.Eski araci Tcv hurdaya mı gitti?

Konu sahibi
C-1602 otokar kent aracını
C-1779 temsa avenue aracını
2025 model bmc procity tr ile yenilemiş bugün 14 numaralı hatta çalışırken gördüm hayırlı olsun inşallah
Bunlar savaş petrol aracı C-1602 eski aracı Temsa olması lazımdı Zira savaş petrolde otokar sadece C-1601 de olması lazımdı. O da temsa ile değişmişti

A-1724 ün yeni aracı Temsa Avenue namı değer gezgin aracımız bugün ikitelli garajının önündeki bir yerde yatıyordu.Bakalım ne zaman seferlere başlayacak.Eski araci Tcv hurdaya mı gitti?
Valla o civarda A-1516 nin yeni aracı da vardı Isuzu Citiport 2024 model plakadan baktım ama daha seferlere başlamadı

Araç yaklaşık 1 aydır orada yatıyor. A-1516'nın eski aracıydı cng'den dizel'e dönen temsaydı plakası yanlış hatırlamıyorsam 34 KT 8482. Büyük ihtimalle araçta sorun çıktığı için yatıyor yada aracı tekrar değiştirecek

A-788 , 2014 model Karsan Atak olan aracını kısa zamanda Tekirdağ çıkması 2018 model Otokar Sultan LF  ile yenileyecektir.

@sariozelhalkotobusleri instagram sayfasından alıntıdır.
Valla araç şu anda önümde gidiyor karsan atak 400A da.Neden değiştiğini ben bilemem tabiki ama araç uzaktan müthiş görünüyor

1000071699.jpg

şu turkuaz renklere aşığım ya keşke bütün minibüsler turkuaz renkte olsa yeşil de olur yeter ki şu soluk bej renkler gitsin.

Geri
Üst Alt