Eğer ikinci el yeni kasa Akia Ultra LF12 ise yüksek ihtimalle Çorum çıkmasıdır.B-1503, aracını ikinci el yeni kasa Akia Ultra LF12 ile değiştirmiş.
Eski Aracı: Otokar Kent 290 LF (2011 model)
Nasıl artık çalışmayacak mı aynı A-880 gibi
A-880'in durumu belirsiz. BMC aracı çalışmayacak. 2022'de aynı durum C-383'e olmuştu.Nasıl artık çalışmayacak mı aynı A-880 gibi
Bunlar savaş petrol aracı C-1602 eski aracı Temsa olması lazımdı Zira savaş petrolde otokar sadece C-1601 de olması lazımdı. O da temsa ile değişmiştiC-1602 otokar kent aracını
C-1779 temsa avenue aracını
2025 model bmc procity tr ile yenilemiş bugün 14 numaralı hatta çalışırken gördüm hayırlı olsun inşallah
Valla o civarda A-1516 nin yeni aracı da vardı Isuzu Citiport 2024 model plakadan baktım ama daha seferlere başlamadıA-1724 ün yeni aracı Temsa Avenue namı değer gezgin aracımız bugün ikitelli garajının önündeki bir yerde yatıyordu.Bakalım ne zaman seferlere başlayacak.Eski araci Tcv hurdaya mı gitti?
Araç yaklaşık 1 aydır orada yatıyor. A-1516'nın eski aracıydı cng'den dizel'e dönen temsaydı plakası yanlış hatırlamıyorsam 34 KT 8482. Büyük ihtimalle araçta sorun çıktığı için yatıyor yada aracı tekrar değiştirecekA-1724 ün yeni aracı Temsa Avenue namı değer gezgin aracımız bugün ikitelli garajının önündeki bir yerde yatıyordu.Bakalım ne zaman seferlere başlayacak.Eski araci Tcv hurdaya mı gitti?
Valla araç şu anda önümde gidiyor karsan atak 400A da.Neden değiştiğini ben bilemem tabiki ama araç uzaktan müthiş görünüyorA-788 , 2014 model Karsan Atak olan aracını kısa zamanda Tekirdağ çıkması 2018 model Otokar Sultan LF ile yenileyecektir.
@sariozelhalkotobusleri instagram sayfasından alıntıdır.
Otobüs ruhsatlı Centro da görür müyüz acaba ileride
Sarı küçük otobüsleri kastetmiştim.Eğer arnavutköy'deki yeşil renk centro'lardan bahsediyorsan onlar evet otobüs ruhsatlı fakat minibüs ruhsatlı otokar centro'lardan bahsediyorsan onlardan istanbul'da sadece 2 tane var
Sarı küçük otobüsleri kastetmiştim.
Motor da aynı şanzıman da.İett deki kent ler ile öhodaki kentlerin deutz motorunun modeli farklı mı?
Yeni aracı nedir?D-045 tek katlı olmuş.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.