Conecto muydu araç2-3 gündür huzur caddesi durağında tabelası kapalı park halinde görüyordum yeni araç değişikliği olduğunu bilsem haber verirdim
Conecto muydu araç2-3 gündür huzur caddesi durağında tabelası kapalı park halinde görüyordum yeni araç değişikliği olduğunu bilsem haber verirdim
Evet ön tamponunda siyah detayda vardı. Arka tarafında da yakıtla ilgili yeşil bir bilgi okumuştum da hatırlamıyorum. Yeni olduğunu bilseydim fotoğrafını çekerdimConecto muydu araç
Haberi daha önce verildiC-1935 C-035'in 2020 model Mercedes Benz New Conecto ile değiştirmiştir.
Bugün 19EK'de yolculuk yaptım. İndiğimde plaka dikkatimi çekti ve maalesef çekmeyi unuttum
A-360 neden acaba aynı model aracı farklı bir markayla değiştirdi anlayamadım. Acaba o Kent sorunlumuydu?A-360 2017 model Güleryüz Cobra GD-272 LF olmuştur.
Eski aracı 2017 model Otokar Kent LF.
Çok iyi araçtı. En sevdiğim öhoydu. 76O'da denk gelince yol üstümde olmasa bile binerdim. Siyah jantları falan çok iyi araçtı en sevdiğim kentti keşke değişmeseydiGüleryüz'ü beğenmedi ya da hiç almadı sanırsam.
Eski aracı ventilliydi, bu bakımdan bölgesinin tek örneğiydi.
C-076 2022 Model Güleryüz Cobra GD272LF olan aracını 0 KM 2025 Model Güleryüz Cobra GD272LF ile değiştirmiştir hayırlı olsun.
Bu araçların sahipleri aynı kişiye ait olabilir o yüzden aynı araçtan almış olabilirler ne diyim tekrardan hayırlı ve uğurlu olsunlar.C-107 2022 Model Güleryüz Cobra GD272LF olan aracını 0 KM 2025 Model Güleryüz Cobra GD272LF ile değiştirmiştir hayırlı olsun.
Bu araçların sahipleri aynı kişiye ait olabilir o yüzden aynı araçtan almış olabilirler ne diyim tekrardan hayırlı ve uğurlu olsunlar.![]()
C-1066 bugün sıfır Otokar’ı ile 15H çalışıyor. Otokar kasası güncel değil diye eleştiriliyoru ancak görünüyor ki mal sahipleri tarafından yoğun şekilde tercih ediliyorC-1066 sıfır otokar, C-137 2023 veya 2022 cobra alacak kardeşim bilgi kesin teyitli tepeüstünde yatan 1066 nın sıfır otokar para denkleşmesini bekliyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.