Tema düzenleyici

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan simons333
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
C-1935 C-035'in 2020 model Mercedes Benz New Conecto ile değiştirmiştir.

Bugün 19EK'de yolculuk yaptım. İndiğimde plaka dikkatimi çekti ve maalesef çekmeyi unuttum

A-360 2017 Model Otokar Kent LF olan aracını C-1066'nın eski aracı olan 2017 Model Güleryüz Cobra GD272LF ile değiştirmiştir.Böylelikle bölgedeki ikinci Güleryüz Cobra olmuştur hayırlı olsun.
Kaynak:Sarıözelhalkotobüsleri

Güleryüz'ü beğenmedi ya da hiç almadı sanırsam.

Eski aracı ventilliydi, bu bakımdan bölgesinin tek örneğiydi.
Çok iyi araçtı. En sevdiğim öhoydu. 76O'da denk gelince yol üstümde olmasa bile binerdim. Siyah jantları falan çok iyi araçtı en sevdiğim kentti keşke değişmeseydi

O döküntü Procity tenekelerinin yerine neden Otokar değişiyor anlam veremedim ama en azından başka bir Otokar gelmiş bu da hiç yoktan iyidir

C-076 2022 Model Güleryüz Cobra GD272LF olan aracını 0 KM 2025 Model Güleryüz Cobra GD272LF ile değiştirmiştir hayırlı olsun.
C-107 2022 Model Güleryüz Cobra GD272LF olan aracını 0 KM 2025 Model Güleryüz Cobra GD272LF ile değiştirmiştir hayırlı olsun.
Bu araçların sahipleri aynı kişiye ait olabilir o yüzden aynı araçtan almış olabilirler ne diyim tekrardan hayırlı ve uğurlu olsunlar.🤝🤝🤝😀😀😀🇹🇷🇹🇷🇹🇷❤️❤️❤️🌹🌹🌹🧿🧿🧿

Konu sahibi
Bu araçların sahipleri aynı kişiye ait olabilir o yüzden aynı araçtan almış olabilirler ne diyim tekrardan hayırlı ve uğurlu olsunlar.🤝🤝🤝😀😀😀🇹🇷🇹🇷🇹🇷❤️❤️❤️🌹🌹🌹🧿🧿🧿

Aynı kişinin zaten. Alp turizm. Araçlar alınalı 1 1.5 sene oldu. Araçların garantileri bitmeden değiştirme kararı aldılar yani 1.5 2 sene sonra tekrar sıfır cobra alacaklar.

C-1066 sıfır otokar, C-137 2023 veya 2022 cobra alacak kardeşim bilgi kesin teyitli tepeüstünde yatan 1066 nın sıfır otokar para denkleşmesini bekliyor
C-1066 bugün sıfır Otokar’ı ile 15H çalışıyor. Otokar kasası güncel değil diye eleştiriliyoru ancak görünüyor ki mal sahipleri tarafından yoğun şekilde tercih ediliyor

Geri
Üst Alt