C1922 beykoz bölgesinde değildi hocam Sultanbeyli bölgesinde hizmet vermektedir
Ben genel olarak son değişimlerden bahsetmiştim. C-1922 özelinde bir şey ifade etmedim.
C1922 beykoz bölgesinde değildi hocam Sultanbeyli bölgesinde hizmet vermektedir
Hayırlı olsun.D007 2025 model güleryüz cobra DD olmuştur.
"OTOBÜS A.Ş" yi eskisi gibi bilmiyorum ama şu C.1758 başka marka model araç alır inşallah.C-1502, C-1506, C-1619, C-1758, C-1852, C-1856.
Aldığım bir duyuma göre C177 C137 nin mevcut cobrasını almış tepeüstündeki otokarın C137 ye gitme ihtimali var
Bende Ramazan Bayramın'da yeni aracıyla çalışıyor diye zannederek Kavacık'a gitmiştim ama meğerse eski aracıyla çalışıyorduBiraz önce C.265 'i eski aracıyla çalışırken gördüm bilginize.![]()
Ek olarak bölgedeki 2012 Conecto'lardan B-1629, yangın sonucu kullanılamaz hale gelmişti. Bu kodtan da her an kasa değişikliği haberi gelebilir.Ben bunu Malatyalı cana söylemiştim vizyona bağlı bireyselciler de dahil araçlarının süresi bitme aşamasına geldiği için ya hatları satılığa cikartip yada araç yenileyecekler diye sıra geldi bu bolgeye B-1535 gibi bölgeden ayrılıklar da gelebilir
2017 model cobra almıştırC-535 aracını yenilemiştir. Yeni aracı belli değildir.
Eski aracı : Temsa Avenue LF (2014)
Plaka : 34 NDA 534
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.