Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler | Sayfa 74 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

• #1,466
C757 yeni aracı 132P hattında hizmete başladı

C840 yeni aracı ile 522ST hattında hizmete başlamıştır

C848 yeni aracı ile 11ÜS hattında hizmete başlamıştır.

• #1,469
Konu dışı ama, Tepeüstü... İstanbul'da iki tane olunca. Karışıyor. Hem Küçükçekmece'de hem de Ümraniye'de var. Ümraniye'deki Tepeüstü'ne Ihlamurkuyu diyorum ben zaten. Küçükçekmece'dekine Sultanmurat diyorum.

• #1,471
Daha öncede bana C.018 'in şoförüde söylemişti inanamamıştım. Dün gece C.966 'nın aracına bindim ve şoförü ile konuştum "HABAŞ." marka model "ELEKTRİK MOTOR." 'lu otobüs alacaklarmış 3 aya kadar teslim edilecekmiş şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun.🤝🤝🤝😮😮😮😀😀😀🦁🦁🦁🔥🔥🔥🇹🇷🇹🇷🇹🇷❤️❤️❤️🌹🌹🌹🧿🧿🧿★★★

Son düzenleme:
  • #1,474
Dediğiniz doğru.
C-1809 2017 Model Güleryüz Cobra GD272LF olan aracını 0 KM 2025 Model Otokar Kent LF ile değiştirmiştir hayırlı olsun.
O zaman tepeüstünde yatan "OTOKAR KENT LF." 'yi C.1809 satın aldı hayırlı olsun.🤝🤝🤝🇹🇷🇹🇷🇹🇷❤️❤️❤️🌹🌹🌹🧿🧿🧿

• #1,476
Daha öncede bana C.018 'in şoförüde söylemişti inanamamıştım. Dün gece C.966 'nın aracına bindim ve şoförü ile konuştum "HABAŞ." marka model "ELEKTRİK MOTOR." 'lu otobüs alacaklarmış 3 aya kadar teslim edilecekmiş şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun.🤝🤝🤝😮😮😮😀😀😀🦁🦁🦁🔥🔥🔥🇹🇷🇹🇷🇹🇷❤️❤️❤️🌹🌹🌹🧿🧿🧿★★★
Markayı ilk defa duyuyorum

• #1,478
Merak edenler için aynı model mi, uyuşuyor mu bilmiyorum ama Habaş böyleymiş.
1000014032.jpg

Konu görüntüleyen kullanıcılar