Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu Otokar Düşmanlığınızı anlamış değilim bi BMC veya Bi citiporttan farkı yok ucuz diye bundan almışlardır hemde diğerlerine göre daha fazla donanımı var sanırım
Bence siz otobüsten hiç anlatıyorsunuz şuan kliması en iyi çalışan araçlardan biridir otokar hem ben otokarda hiç bi trim sesine denk gelmedim ama 1 yıllık citiport olsun bmc olsun bunların her yeri oynuyor
Bence siz otobüsten hiç anlatıyorsunuz şuan kliması en iyi çalışan araçlardan biridir otokar hem ben otokarda hiç bi trim sesine denk gelmedim ama 1 yıllık citiport olsun bmc olsun bunların her yeri oynuyor
A-205 aracını değiştirmiştir şu anda İkitelli garajında cihaz ve kamera sökümü işlemi yapılmaktadır yeni aracını merakla bekliyorum çünkü A-4 bölgesindeki son Tezeller de değişiyor
Onu hiç anlayamadım zaten Mercedes gibi bir firmanın böyle bir hata yapmadı akıl alır gibi değil ama otokarlar da bu arıza çok daha önceki hafta A-1 bölgesinden 3 tane 2024 Otokar klima ve motor arızası verdi çalışmadı