Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler | Sayfa 111 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

• #2,203
Bence siz otobüsten hiç anlatıyorsunuz şuan kliması en iyi çalışan araçlardan biridir otokar hem ben otokarda hiç bi trim sesine denk gelmedim ama 1 yıllık citiport olsun bmc olsun bunların her yeri oynuyor
Şimdi size bir ses dinletcem anlarsiniz niye nefreg ettigimi

• #2,211
Bence siz otobüsten hiç anlatıyorsunuz şuan kliması en iyi çalışan araçlardan biridir otokar hem ben otokarda hiç bi trim sesine denk gelmedim ama 1 yıllık citiport olsun bmc olsun bunların her yeri oynuyor
Otokar aşırı abartılıyor 2025 Otokarlar klima arızası verip servis yapmıyor 2025 bir aracın klima arızası vermesi ne kadar normal

• #2,213
A-205 aracını değiştirmiştir şu anda İkitelli garajında cihaz ve kamera sökümü işlemi yapılmaktadır yeni aracını merakla bekliyorum çünkü A-4 bölgesindeki son Tezeller de değişiyor

• Üzgün
Tepkiler: emreunel159
  • #2,214
Ona bakıcaksak daha geçen gün 2025 Koskoca Mercedes-Benz yeni conecto klima + motor arızası verdi
Onu hiç anlayamadım zaten Mercedes gibi bir firmanın böyle bir hata yapmadı akıl alır gibi değil ama otokarlar da bu arıza çok daha önceki hafta A-1 bölgesinden 3 tane 2024 Otokar klima ve motor arızası verdi çalışmadı

• 100
Tepkiler: emreunel159
  • #2,215
Araç 2016ymış ama 2014 model Solarıslardan niye böyle bir ses çıkmıyor acaba

Ekli dosyalar

• AUD-20250620-WA0005 (online-audio-converter.com).mp3
    585.5 KB

Konu görüntüleyen kullanıcılar