Araçların fotoğrafını instagram da @iett_otobus34 hesabından görebilirsiniz.C754 ve C757 2025 otokar olmuştur
Araçların fotoğrafını instagram da @iett_otobus34 hesabından görebilirsiniz.C754 ve C757 2025 otokar olmuştur
Bu iletiyi üçüncü kez iletmek zorunda kalıyorum çünkü; daha önce ilettiklerim sistemsel sorunlar nedeniyle forumdan silinmiş. Daha öncekini okuyup da bu iletiyi tekrar gören arkadaşların affına sığınıyorum bu sebeple.C-1061 2023 Model Isuzu Citiport olan aracını 0 KM 2025 Model Otokar Kent 290LF ile değiştirmiştir hayırlı olsun.
Kaynak:Sarıözelhalkotobüsleri
Yeni kasa mı? birde dudullunun neresinde duruyor?C-035 aracını ısuzu citiport ile yenilemiş araç. Dudullu da park halinde hayırlı olsun inşallah
Ben biliyorum orayı şimdi oraya gidiyorum orası ıhlamurkuyu merzarlığı.Ben başka otobüsteydim son anda fark ettim Dudullu mezarlıkların orda cadde üzerinde park halinde idi
Abi Osmangazi mezarlığı olmasın cadde üzerinde diyorsa yanlış yere gitmeBen biliyorum orayı şimdi oraya gidiyorum orası ıhlamurkuyu merzarlığı.![]()
Bilmiyorum bakacaz artık.Abi Osmangazi mezarlığı olmasın cadde üzerinde diyorsa yanlış yere gitme.
Eski aracı daha güzeldi bence 2017 Model Güleryüz Cobra GD272LF idi ama ne diyelim hayırlı olsunA1727 Kent olmuş
Bence de alacak bölge tamamen 0 Kent oldu umarım 2011 Procity lerde 0 Procity alırC-1618 de Kent alabilir. Emin değilim.
Abi o uzun zamandır Sultan LF hatta 2017 model.A1207 Otokar Sultan lf olmuş paylaşan oldumu daha önce?
Temsadan kurtulmuş sonundaB-1781 2014 Model Temsa Avenue LF olan aracını 2017 Model Güleryüz Cobra GD272LF ile değiştirmiştir hayırlı olsun.
Kaynak:Sarıözelhalkotobüsleri
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.