Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler | Sayfa 72 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

• #1,427
Birde bölgedeki şoförleri anlayamıyorum Mercedes otokardan daha uygunken neden Otokar alıyorlar Mercedes almıyorlar aklım almıyor 🤷.

• Beğen
Tepkiler: MALATYALI
  • #1,433
C035 in yeni aracı makyajsız İsuzu Citiport dur aracı instagram da gördüm plakası 34NCD474 tür bilginize.

• Beğen
Tepkiler: Das Auto
  • #1,434
Bugün 98S-1 hattında A-171 vardı. Bu grubun aracı değildi sanırım gördüğümü hiç hatırlamıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Semih19-2
  • #1,436
Birde bölgedeki şoförleri anlayamıyorum Mercedes otokardan daha uygunken neden Otokar alıyorlar Mercedes almıyorlar aklım almıyor 🤷.
Çünkü otokarın bir albenisi var ama mercedesin önündeki yıldızdan başka bir albenisini söyleyin, hele o arka stop tasarımı nedir öyle bi mercedese yakışan tasarım mı

• #1,438
Çünkü otokarın bir albenisi var ama mercedesin önündeki yıldızdan başka bir albenisini söyleyin, hele o arka stop tasarımı nedir öyle bi mercedese yakışan tasarım mı
Conecto'nun katledildiği doğrudur ama bunlar son derece konforlu ve rahat araçlar. En çok Otokar'ı seven biri olarak Mercedes'in de her yere yayılmasını isterim.

• Beğen
Tepkiler: Ulaşımmerakı
  • #1,439
Gerçekten Otokar ile Mercedes'i mi kiyasliyoruz Mercedesin tasarımı Otokara her türlü bin basar albeni diyorsanız Mercedes'in albenisi daha üstte kalite diyorsak Mercedes önde Otokar hangi alanda önde Mercedesten acaba birde üstüne Otokar pahalı 😂

• Beğen
  • #1,440
Gerçekten Otokar ile Mercedes'i mi kiyasliyoruz Mercedesin tasarımı Otokara her türlü bin basar albeni diyorsanız Mercedes'in albenisi daha üstte kalite diyorsak Mercedes önde Otokar hangi alanda önde Mercedesten acaba birde üstüne Otokar pahalı 😂
Katılıyorum ama otokarın çok alınmasının sebebi galiba bayi indiriminden dolayıdır ama bende olsam Mercedes tercih ederim özellikle yakıt konusunda baya tasarruf sağlıyor

• Beğen

Konu görüntüleyen kullanıcılar