Tema düzenleyici

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan simons333
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
C.045 "Mercedes-Benz CONECTO." 2025 olmuştur araç 15 - 20 gün içinde gelip seferlere başlayacaktır bu bilgiyi bana C.042 'nin şoförü söyledi ayrıca C.198 201 GÜLERYÜZ COBRA GD 272 LF." 2025 olacaklardır araçlar mart ayında teslim alınıp seferlere başlayacaklardır bu bilgiyide C.204 'ün şoförü bana söyledi bilginize.🤝🤝🤝
Böylelikle C-3 bölgesinde Tezeller kalmayacak

Konu sahibi
C-904 133AK 133P grubunda çalışmaya başlamış 34 MPR 723 plakalı 2015 model ısuzu citiport almış

Konu sahibi
B-243 hybrid conecto alarak hem 2025'in ilk hybrid conecto'su, hemde 2025 yılının ilk yeni conecto'su olmuştur. Eski aracı C-1030 üsküdar şile ağva hattına satıldı.

IMG_20250207_173208.jpg

B-243 hybrid conecto alarak hem 2025'in ilk hybrid conecto'su, hemde 2025 yılının ilk yeni conecto'su olmuştur. Eski aracı C-1030 üsküdar şile ağva hattına satıldı.

Ekli dosyayı görüntüle 65285
Harika araç , hayırlı olsun. C-1044 dışında Beykoz bölgesinde (erguvanlar hariç) yeni kasa Mercedes görmemiştim , sanırım ikinci Mercedes olacak.

Konu sahibi

Ekli dosyayı görüntüle 65285
İşte Araç Dediğin Budur İett den Bir Nane Olmaz Artık İett Kalitesizlerden Devam Eder Sanki Kendileri Öhoymuş Gibi En Ucuzu Seçer Gelip Hesaplamazlar Ego İşletmesi Gibi Ömür Bilmem Ne Gibi Olayları.Öholardan Medet Umar Olduk Bari Öholar Devam Etsin Otokar,Mercedes,Isuzu Alımlarına.Bu Arada Önündeki Beyaz Çizgiler Fabrika Çıkışlı mı Yoksa Mal Sahibinin Kendisi mi Yapıştırdı.

Bir Devrin Sonu:

A-903 34 ZKG 96 plakalı Güleryüz Cobra GD-272 olan aracını A-240'ın eski aracı olan 2018 model Otokar Kent LF ile değiştirmiştir. Hayırlı olsun.

Böylece İstanbul ve Silivri'de Güleryüz Cobra GD-272 kalmamıştır. Silivri'de yüksek tabanlı araç olarak son A-892 kodlu BMC Belde 260SB kalmıştır. A-880 servis dışı olduğu için onu saymayacağım.

Şu anda eski aracıyla çalışıyor. Araç bu hafta içinde seferlere başlar. Kaynak: Sariozelhalkotobusleri .

Sevgili arkadaşlar C.032 'de "Mercedes-Benz CONECTO." olmuştur aracın ne zaman seferlere başlayacağı belli değildir ayrıca bu bilgiyi bana C.053 'ün şoförü söylemiştir hayırlı ve uğurlu olsun bilginize.🤝🤝🤝😮😮😮😀😀😀🦁🦁🦁🔥🔥🔥🇹🇷🇹🇷🇹🇷🌹🌹🌹❤️❤️❤️🧿🧿🧿★★★

Son düzenleme:
Konu sahibi
Sevgili arkadaşlar C.032 'de "Mercedes-Benz CONECTO." olmuştur aracın ne zaman seferlere başlayacağı belli değildir bu bilgiyi bana C.053 'ün şoförü söylemiştir hayırlı ve uğurlu olsun bilginize.🤝🤝🤝😮😮😮😀😀😀🦁🦁🦁🔥🔥🔥🇹🇷🇹🇷🇹🇷🌹🌹🌹❤️❤️❤️🧿🧿🧿★★★
İnanmak istiyorum fakat mal sahibi bildik bileli bmc ile devam ediyor 1 sene 1.5 sene kullanıp sıfırını alıyor sonra yine 1 sene 1.5 sene kullanıp sıfırını alıyor hep böyle alım yapıyordu mercedes'e geçmesi şaşırttı yarın gidip bende C-053'ün şoförüne soracağım emin olamadım çünkü

Konu sahibi
Sevgili arkadaşlar C.032 'de "Mercedes-Benz CONECTO." olmuştur aracın ne zaman seferlere başlayacağı belli değildir ayrıca bu bilgiyi bana C.053 'ün şoförü söylemiştir hayırlı ve uğurlu olsun bilginize.🤝🤝🤝😮😮😮😀😀😀🦁🦁🦁🔥🔥🔥🇹🇷🇹🇷🇹🇷🌹🌹🌹❤️❤️❤️🧿🧿🧿★★★
Sarı sitedeki ilanda yine tercihim bmc diyor ama belki mercedesi ucuza bulmuştur.

Geri
Üst Alt