Ben trol değilim İsmim ortada cismim ortada senin neyin ortada her iki forumda da problem yaratıyorsunKendini bilmen güzel.
Ben trol değilim İsmim ortada cismim ortada senin neyin ortada her iki forumda da problem yaratıyorsunKendini bilmen güzel.
Hocam mevcut öho araçlarına bakıldığında yapmaması daha iyi bence geçen C-102 ye bindim durumu baya kötüÇok üzüldüm keşke yapabilse...
Dostum boş yapıyorsun. Burası facebook veya instagram değil yani aile ve yakın çevre yeri değil burası bir forum ve istediğimiz nicki almakta özgürüz. Bana trol damgası vuruyorsan asıl trol sensindir çünkü ben trol değilim. Trol dediğin adam 2011 den beridir wowa giriyor ben miyim trol. Dolayısıyla beni bilen biliyor. İşine bak.Ben trol değilim İsmim ortada cismim ortada senin neyin ortada her iki forumda da problem yaratıyorsun
O araç 2015 model miHocam mevcut öho araçlarına bakıldığında yapmaması daha iyi bence geçen C-102 ye bindim durumu baya kötü
2017 modelO araç 2015 model mi
Kendini anlatıyorsun.
Gerçekten boş yapıyorsun.Bunu diğer wow türkiye sitesinden atılan eleman mı söylüyor![]()
Boş yapmıyor gayet doğru söylüyorGerçekten boş yapıyorsun.
Akia da çift katlı haricinde halk otobüslerine satış yapmıyor artık.
Boş yapma be.Boş yapmıyor gayet doğru söylüyor
İddia ediyorum, bu Akialar Bmclerden önce fire vermeye başlayacak. Bana hiç güven vermiyorlar.Bir otobüs piyasa da fazla tercih edilmiyorsa o otobüs kötü değildir. Kimisi bildiği doğrudan gitmeye devam eder kimisi de tercihlerini değiştirir veya onu kullanmak zorundadır.
Durmadan Mercedes otobüs kullanan bir şöfor Akia veya BMC alırsa kendi içinde, kalite sürüş konforundan tütün diğer durumlara kadar sudan çıkmış balığa dönebilir. Markalara ön yargılı olmamaya çalışmalısınız sonuçta bu otobüsler alındı İstanbul halkına hizmet veriyorlar.
BMC’ler kaç yıldır İETT filosunda ne bir fire ne bir yolda kalmalarına şahit olduk. BMC kendi segmentinde iyi bir otobüs markası olarak sayılabilir Akia’nın da gideceği uzun bir yol var
Bir telefon aldığınız da bile sonra ki model önceki telefonuzdan daha iyi olurken herhangi bir otobüs markası da kendini o şekil geliştiriyor
Bence boş yapan sensin.Boş yapma be.
Firmanın eski modellerindeki kalitesizliğinin devam ettiğini düşünüyor insanlar, ama öyle değil. Akia epey ilerleme kat etti.Zamanında phileas lar bu kadar eleştirilmedi, yürüyen ,sağlam akialar neden eleştiriliyor acaba ?
Akia,Temsa,Ve 2016 Model Bmc Gelse Benimde Binesim Gelmiyor Arkadan Körüklü Karsan Bile Gelse Ona Biniyorum. Sana Katılıyorum Çift Katlı Akia Ve 25 Metre Akialar Güzel Araçlar Yiğidi Öldür Hakkını Yeme Özellikle Çift Katlı Akia Keyifli Araç Hele Hele Bakımlı Ve Güzel Modifiyeliyse.İddia ediyorum, bu Akialar Bmclerden önce fire vermeye başlayacak. Bana hiç güven vermiyorlar.
Araçlarda zaten bir iticilik var. Yakın zamana kadar, onlara binmek yerine 25 dakika yürümeyi tercih ediyordum. (Artık sadece hafta sonu böyle yapıyorum)
Bir keresinde A3130'un kliması çok uğultulu çalışıyordu mesela, sıfır araçta olmaması gereken bir durum. Her Akia A-319 gibi güzel olsa amenna ama yok.
98G'ye üçüncü Otokar'ı ekledikleri günden itibaren akşamları bu aracı yakalayabiliyorum. Etrafta trafik de olmadığı için bu Otokarla yaptığım yolculuklar (10 dakikacık bile olsa) beni mest ediyor.![]()
Hocam Man Firması Öho Esnafına Araç Satmıyor Artık. Belki Tek Kişi Değilde 1den Fazla Öho Esnafı Manın Kapısını Çalarsa Belki Man Fikrini Değiştirip Öho Esnafınada Araç Verir.Ama Hiç İhtimal Vermiyorum Esnafın Birleşip Manın Kapısına Gideceğini Ve Man Firmasının Fikrini Değiştireceğini.Benim 130 tane otobüsüm olacakta gidip MAN la konuşmucam öyle mi. Ben savaş petrolün yerinde olsam MAN ın şehiriçi otobüs satmamasını bilmeme rağmen genel merkeze gidip konuşurdum. Ya olurdu ya da olmazdı ama şansımı denerdim. 130 değilde 120 otobüs alırdım misal ama gidip MAN almanın yoluna bakardım. Yeter ki istenilsin. Sonuçta bu tekli satış değil ki filo satışı.
Tamam 12 Metre Akia Çöpte Yerli Üretim Olan Otokar,İsuzu,Güleryüz Firmasının Ve Mercedes Conectonun Ve Çift Körüklü Ve Çift Katlı Akia Araçlarının Ne Suçu Var.Mercedes Conectoda Yerli Üretime Giriyor.Hatta Man Lions Citylerde Öyle Man Lions City Ankarada Üretiliyor.12 Metreleri Otokar Körüklüler Mercedes Conecto Ve Çift Katlı İhalesi Açıp Akia Ultra DD Almalılardı.Artık İett ninde Yeniden Çift Katlı İşletmesini İsterim.Aksine yerli üretime ambargo uygulamak lazım. Ne çektiysek bu yerli üretimden çektik.
* VermezsenizArkadaşlar, üslûp konusunda dikkatli mi olsak?
Son 3 sayfayı boşuna gezindik.
Malatyalı, otobüsçü, Yunus59 ve diğer arkadaşlar...
Size söylüyorum; Fury2'nin yazdıklarına cevap verdiğiniz sürece bu ağız dalaşı devam edecek. Cevap vermeseniz de kendi söyleyip kendi duyacak. Lütfen! Memleketin her yerinde gürültü var, hiç olmazsa burası sakin kalsın
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.