Tema düzenleyici

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan simons333
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
C-867 2024 model Güleryüz Cobra GD272LF olan aracını 0 KM Güleryüz Cobra GD272LF ile değiştirmiştir hayırlı olsun

Kaynak Sariozelhalkotobusleri
Araç sahibi değiştirmekten vazgeçmiş. Değişiklik iptal olmuş bilginize

Ekli dosyalar

• IMG_20260103_011720.jpg
    IMG_20260103_011720.jpg
    185.5 KB · Görüntüleme: 45
İşte tam da bu yüzden araç değişmeden yazılmasın diyorum

2 3 araba mal sahipleri sıfır araç almaktan vazgeçti diye burada duyar kasma kardeşim ben şu zamana kadar hangi araba değişti dediysem çıktı 100 araba değişti dediysem 97 98 tanesi değişti 2 3 tanesi değişmedi sıfır araç almaktan vazgeçti değişmeden vaz geçen mal sahipleri olursa da 2 3 tanedir bunuda herkes biliyor zaten öyle birşey olursa da yazıyorum foruma düzelttiriyorum kendini üst görmeye çalışma yani tamam mı güzel kardeşim. Herşeyden haberimiz var. İyi günler

2 3 araba mal sahipleri sıfır araç almaktan vazgeçti diye burada duyar kasma kardeşim ben şu zamana kadar hangi araba değişti dediysem çıktı 100 araba değişti dediysem 97 98 tanesi değişti 2 3 tanesi değişmedi sıfır araç almaktan vazgeçti değişmeden vaz geçen mal sahipleri olursa da 2 3 tanedir bunuda herkes biliyor zaten öyle birşey olursa da yazıyorum foruma düzelttiriyorum kendini üst görmeye çalışma yani tamam mı güzel kardeşim. Herşeyden haberimiz var. İyi günler
Öncelikle forumumuza hoş geldiniz.

Yeni kayıt olduğunuz için önceki yazdığım mesajı görmemiş olabilirsiniz. İkiniz içinde geçerli lütfen kişisel meselelerinizi foruma taşıyıp ortamı germek yerine dm yoluyla konuşun. Devam etmesi durumunda mesajlarınızı silmek durumundayım

Arkadaşlar bir süre sonra tekrar merhaba,

Kısa bir mesajla başlığın konu dışına çıkacağım.

Özellikle bu başlıkta çok sık döndüğü için söylüyorum. Diğer başlıklarda pek görmüyorum.

Değişen otobüsler başlığında çok sık iş kişisel meselelere geliyor. Kimse kimseye laf etmeden bilgi paylaşılırsa sevinirim. Meseleniz varsa DM yoluyla konuşabilirsiniz.

Bilgi paylaşan kişi kaynağını belirterek paylaşması çok doğal. Kaynağa dair güven probleminiz varsa atılan mesajı görmezden gelip devam edebilirsiniz veya ciddiye almazsınız (laf atmak yerine). Kaynağa dair laf söyleyince iş kişisel meselelere giriyor.

Kişisel meseleleriniz benim ve şahsen forumdaki diğer üyelerimizin pekte umrunda değil. O yüzden burayı instagram atışmalarına döndürmezseniz sevinirim.

Çözümü kolay mesaj silmek fakat bu yönteme bulaşmak istemiyorum. Siz kendi isteğinizle yazmayın yeter yoksa konu dışına kişisel meselelere dönerse silmek durumundayım. İyi forumlar

3-4 günde değişen tüm araçların mal sahiplerine de hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Ekleme yapayım, burada tarafsız davranmak zorundayım. Bundan şüpheniz olmasın. Hangi sayfaya laf gelirse gelsin mesajı düzenler/silerim. Tek amacım var ortamın gerilmesine ve konunun sapmasına izin vermek istemiyorum. Bir mesaja izin versem onun devamı gelir ve gereksiz gerilir ortam

Öncelikle forumumuza hoş geldiniz.

Yeni kayıt olduğunuz için önceki yazdığım mesajı görmemiş olabilirsiniz. İkiniz içinde geçerli lütfen kişisel meselelerinizi foruma taşıyıp ortamı germek yerine dm yoluyla konuşun. Devam etmesi durumunda mesajlarınızı silmek durumundayım
Hoş buldum. İyi Akşamlar. Siteye yeni üye olduğum için gönderdiğiniz mesajı görmedim. Arkadaş benimle çok iddialaştığı ve özel mesaj yoluyla kendisine yazmama rağmen cevap vermediği için ve kendisine ulaşamadığım için buradan yazdım.

Siteye yeni üye olduğum için gönderdiğiniz mesajı görmedim. Arkadaş benimle çok iddialaştığı ve özel mesaj yoluyla kendisine yazmama rağmen cevap vermediği için ve kendisine ulaşamadığım için buradan yazdım.
Hocam geri dönmenize sevindim öncelikle bazı üyelerim dediklerinin sıkıntısı yok o araç her an elbet eski araçtan yeni araca dönmesi birkaç günlük meselesi o yüzden diğer üyelerle karıştırmayın kendinizi 😊 iyi forumlar

Hocam geri dönmenize sevindim öncelikle bazı üyelerim dediklerinin sıkıntısı yok o araç her an elbet eski araçtan yeni araca dönmesi birkaç günlük meselesi o yüzden diğer üyelerle karıştırmayın kendinizi 😊 iyi forumlar

Hoş buldum uğur kardeşim. Ben site yöneticileri ve moderatörleri isteği üzerine olayı büyütmek istemiyorum ve konuyu tartışmaya kapatıyorum. İyi akşamlar

Uyarmadın kafana göre hareket ediyorsun tarzı söylemler olmaması adına son kez bir kere daha tekrar söyleyeyim,

@Can Kaya yeni geldiği ve kendisini savunması adına mesajına dokunmadım ve mesajı durmaya devam edecek. Ancak bundan sonra devam edilmesi durumunda aksiyon alacağım.

Benim ve bu forumdaki üyelerimiz için önemli olan tek şeyi araçların değişmiş olması. Kimin önce veya sonra söylediğine şahsen pek önem vermiyorum. İşin sonunda araç değişmiş olsun, eski araçlar yerine yeni araçlarla yolculuk edelim yeterli.

En fazla etkileşim alan konu burası herkese hayırlı forumlar diliyorum. Tüm mal sahiplerine de şimdiden hayırlı olsun yeni araçları

Biraz önce C.444 'ün şoförüyle konuştum bana söylediğine göre C.343 "HABAŞ." marka model otobüs alacakmış bilginize.🤝🤝🤝😮😮😮

Daha öncede bana C.018 'in şoförüde söylemişti inanamamıştım. Dün gece C.966 'nın aracına bindim ve şoförü ile konuştum "HABAŞ." marka model "ELEKTRİK MOTOR." 'lu otobüs alacaklarmış 3 aya kadar teslim edilecekmiş şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun.🤝🤝🤝😮😮😮😀😀😀🦁🦁🦁🔥🔥🔥🇹🇷🇹🇷🇹🇷❤️❤️❤️🌹🌹🌹🧿🧿🧿★★★

Aynısını C-966 için'de söylemiştin kardeşim fakat forumda bir bilgi paylaşılmamıştı.

Geri