C1090 2013 model man lions coach olan aracını 2016 model mercedes benz tourismo ile değiştirmiştir mal sahibine hayırlı olsun
Hayırlı OlsunC1090 2013 model man lions coach olan aracını 2016 model mercedes benz tourismo ile değiştirmiştir mal sahibine hayırlı olsun
Açıkçası ben 2026 model "CONECTO." almasını çok isterdim.C-434 aldığım bilgiye göre geçmiş dönemde Busworld tüyap otobüs fuarında sergilenen habaş marka aracı almış. Sefere ne zaman başlar bilgim yok fakat şahsen ben aracı hoş bulmadım.
Açıkçası ben 2026 model "CONECTO." almasını çok isterdim.![]()
Bu araç 2026 model mi?C-434 aldığım bilgiye göre geçmiş dönemde Busworld tüyap otobüs fuarında sergilenen habaş marka aracı almış. Sefere ne zaman başlar bilgim yok fakat şahsen ben aracı hoş
Bilgim yok kardeşim Tüyap Busworld fuarında sergilenen araçtıBu araç 2026 model mi?![]()
HABAŞ denilen otobüsler elektrikli mi yoksa hibrit mi?Bilgim yok kardeşim Tüyap Busworld fuarında sergilenen araçtı
C.434 'ün ana işletmecisi yani ana sahibi %100 ihtimâl ile "EURO 6 PACCAR DİZEL MOTOR." 'lu almıştır.HABAŞ denilen otobüsler elektrikli mi yoksa hibrit mi?
Hidrojen ile çalışıyor sanırımHABAŞ denilen otobüsler elektrikli mi yoksa hibrit mi?
Katılıyorum bunun somut örneklerini cng li otobüslerde görebiliyoruzİstanbul için hidrojenli otobüsler çok tehlikeli alınmamalı bence
Metrobüsün işlevsiz motoruC.434 'ün ana işletmecisi yani ana sahibi %100 ihtimâl ile "EURO 6 PACCAR DİZEL MOTOR." 'lu almıştır.![]()
İstanbul'daki tek hidrojen istasyonu faal değil diye biliyorum. Nasıl kullanılacak ki ?Hidrojen ile çalışıyor sanırım
O zaman A-1833 2015 model Temsa Avenue LF olan aracını 2018 model Akia Ultra LF12 ile;Aynen kardeşim mal sahipleri ucuza akia bulduk dediler 3 tane akia almışlar biri A-1833 biri C-181 diğer araç daha belli
Otokar Kent XL'lere uyumlu olmayabilir ama 12 metrelik otobüse gayet iyi uyum sağlar.Metrobüsün işlevsiz motoru
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.