dizel motorlu olduğuna göre dizelHidrojen ile çalışıyor sanırım
dizel motorlu olduğuna göre dizelHidrojen ile çalışıyor sanırım
A1833 için daha ortada satın alımla ilgili bişey yok daha mal sahipleri düşünüyorlarmışO zaman A-1833 2015 model Temsa Avenue LF olan aracını 2018 model Akia Ultra LF12 ile;
C-181 2014 model Temsa Avenue LF olan aracını 2018 model Akia Ultra LF12 ile değişti
İşte benim dediğim gibi "DİZEL MOTOR." kullanıyor.Habaş otobüslerinde motor kullanılıyormuş; Dizel,
Bende satılmamasından yanayım A-1833 ile C-181'in Temsalari İstanbul daki nadir süslü temsalardan değişmelerini istememA1833 için daha ortada satın alımla ilgili bişey yok daha mal sahipleri düşünüyorlarmış
Benimde temennim o yönde ama A1833 e alındıktan sonra 2 milyon 100 lira masraf etmişler ve hala da masraf açmaya devam ediyor.Bende satılmamasından yanayım A-1833 ile C-181'in Temsalari İstanbul daki nadir süslü temsalardan değişmelerini istemem
Temsa zahmetli bir araç ama zahmete de değiyor bence ama mal sahibi ses sistemi de eklediği için maliyeti o artırdı diye düşünüyorum ben sonuçta İstanbul'daki hiçbir otobüste ses sistemi yok diye biliyorumBenimde temennim o yönde ama A1833 e alındıktan sonra 2 milyon 100 lira masraf etmişler ve hala da masraf açmaya devam ediyor.
Olsa bile amirler durdurmuyor ama en fazla 4 yıl kullanabileceğim bir araca bu kadar masraf gereksiz görüyorumTemsa zahmetli bir araç ama zahmete de değiyor bence ama mal sahibi ses sistemi de eklediği için maliyeti o artırdı diye düşünüyorum ben sonuçta İstanbul'daki hiçbir otobüste ses sistemi yok diye biliyorum
Biz ne dersek diyelim mal sahibi ne isterse o olacak sonuç olarak ama ben Temsa ile kalmasını isterdim tabi ki ama masraflar söz konusu oldu mu bizim dediklerimiz çok ta önemli olmuyorOlsa bile amirler durdurmuyor ama en fazla 4 yıl kullanabileceğim bir araca bu kadar masraf gereksiz görüyorum
Kardeşim İstanbul'da çoğu araçta ses sistemi var fakat fazla göze batmak istemiyorlar mal sahipleri şoförler vsTemsa zahmetli bir araç ama zahmete de değiyor bence ama mal sahibi ses sistemi de eklediği için maliyeti o artırdı diye düşünüyorum ben sonuçta İstanbul'daki hiçbir otobüste ses sistemi yok diye biliyorum
Mesaj silindiği için tekrardan atıyorum.
A-1867 2013 Model Otokar Kent 290LF olan aracını 2025 Model Otokar Kent LF ile değiştirmiştir. Hayırlı olsun. İlk fotoğrafı benden. Fotoğrafı birazdan gelecek. (Fotoğrafı site düzelince atacağım.)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.