B-179 2016 model BMC PROCİTY olan aracını 34PFL786 plakalı 2025 model OTOKAR KENT LF ile değiştirmiştir
Kaynak plaka sorgulama
Kaynak plaka sorgulama
Eski aracı 2024 model manuel atak idi şimdi ki aracı 2024 model otomatik atakEkli dosyayı görüntüle 98658
Eski aracı 2015 model KARSAN ATAK
Ekli dosyayı görüntüle 98659
Eski aracı 2024 model KARSAN ATAK
Araçlar 2024 KARSAN diye çıkıyor
A-1653, A-1816'nın eski aracını almıştır142-2 -> A-1653
Ekli dosyayı görüntüle 98667
Savaş Petrol araçlarını değiştirdi kurtulduk diyorduk şimdi de Savaş Petrol çıkması araç alıyorlar. Tezeller ile arasında çok bir fark olacağını sanmıyorumA-1653, A-1816'nın eski aracını almıştır
Eski aracı TEZELLER(2012)
A-1534,A-1559,A-1636,A-1661 de öyleSavaş Petrol araçlarını değiştirdi kurtulduk diyorduk şimdi de Savaş Petrol çıkması araç alıyorlar. Tezeller ile arasında çok bir fark olacağını sanmıyorum
Yalnız yenilenemeyen daha 8 tane otobüs var.Savaş Petrol araçlarını değiştirdi kurtulduk.
Daha da vardır fakat benim bölgemdekiler değişti onun için demiştimYalnız yenilenmeyen 8 tane otobüs daha var.
C.1766
1767
1768
1769
1770
1771
1772
1773
Sadece o değil A-1550 A-1668 A-1679C-1843 ise 2026 model BMC PROCİTY TR PLUS alacakmış ondan servis dışı
Kusura bakmayın hocamArkadaşlar bir süre sonra tekrar merhaba,
Kısa bir mesajla başlığın konu dışına çıkacağım.
Özellikle bu başlıkta çok sık döndüğü için söylüyorum. Diğer başlıklarda pek görmüyorum.
Değişen otobüsler başlığında çok sık iş kişisel meselelere geliyor. Kimse kimseye laf etmeden bilgi paylaşırsa sevinirim. Meseleniz varsa DM yoluyla konuşabilirsiniz.
Bilgi paylaşan kişi kaynağını belirterek paylaşması çok doğal. Kaynağa dair güven probleminiz varsa mesajı görmezden gelip devam edebilirsiniz. Kaynağa dair laf söyleyince iş kişisel meselelere giriyor.
Kişisel meseleleriniz benim ve şahsen forumdaki diğer üyelerimizin pekte umrunda değil. O yüzden burayı instagram atışmalarına döndürmezseniz sevinirim.
Çözümü kolay mesaj silmek fakat bu yönteme bulaşmak istemiyorum. Siz kendi isteğinizle yazmayın yeter yoksa konu dışına kişisel meselelere dönerse silmek durumundayım. İyi forumlar
3-4 günde değişen tüm araçların mal sahiplerine de hayırlı olmasını temenni ediyorum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.