Tema düzenleyici

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan simons333
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1000125120.jpg

0 Otokar 😂

C-760 2015 model makyajlı kasa BMC PROCİTY olan aracını 2025-2026 model GÜLERYÜZ COBRA GD 272 LF ile değiştirmiştir
C-765 2015 model sarı tutmalı TEMSA AVENUE LF olan aracını 2025-2026 model GÜLERYÜZ COBRA GD 272 LF ile değiştirmiştir
Kaynak Sarıözelhalkotobüsleri CanKaya

Arkadaşlar bir süre sonra tekrar merhaba,

Kısa bir mesajla başlığın konu dışına çıkacağım.

Özellikle bu başlıkta çok sık döndüğü için söylüyorum. Diğer başlıklarda pek görmüyorum.

Değişen otobüsler başlığında çok sık iş kişisel meselelere geliyor. Kimse kimseye laf etmeden bilgi paylaşılırsa sevinirim. Meseleniz varsa DM yoluyla konuşabilirsiniz.

Bilgi paylaşan kişi kaynağını belirterek paylaşması çok doğal. Kaynağa dair güven probleminiz varsa atılan mesajı görmezden gelip devam edebilirsiniz veya ciddiye almazsınız (laf atmak yerine). Kaynağa dair laf söyleyince iş kişisel meselelere giriyor.

Kişisel meseleleriniz benim ve şahsen forumdaki diğer üyelerimizin pekte umrunda değil. O yüzden burayı instagram atışmalarına döndürmezseniz sevinirim.

Çözümü kolay mesaj silmek fakat bu yönteme bulaşmak istemiyorum. Siz kendi isteğinizle yazmayın yeter yoksa konu dışına kişisel meselelere dönerse silmek durumundayım. İyi forumlar

3-4 günde değişen tüm araçların mal sahiplerine de hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Ekleme yapayım, burada tarafsız davranmak zorundayım. Bundan şüpheniz olmasın. Hangi sayfaya laf gelirse gelsin mesajı düzenler/silerim. Tek amacım var ortamın gerilmesine ve konunun sapmasına izin vermek istemiyorum. Bir mesaja izin versem onun devamı gelir ve gereksiz gerilir ortam

Son düzenleme:
Arkadaşlar bir süre sonra tekrar merhaba,

Kısa bir mesajla başlığın konu dışına çıkacağım.

Özellikle bu başlıkta çok sık döndüğü için söylüyorum. Diğer başlıklarda pek görmüyorum.

Değişen otobüsler başlığında çok sık iş kişisel meselelere geliyor. Kimse kimseye laf etmeden bilgi paylaşırsa sevinirim. Meseleniz varsa DM yoluyla konuşabilirsiniz.

Bilgi paylaşan kişi kaynağını belirterek paylaşması çok doğal. Kaynağa dair güven probleminiz varsa mesajı görmezden gelip devam edebilirsiniz. Kaynağa dair laf söyleyince iş kişisel meselelere giriyor.

Kişisel meseleleriniz benim ve şahsen forumdaki diğer üyelerimizin pekte umrunda değil. O yüzden burayı instagram atışmalarına döndürmezseniz sevinirim.

Çözümü kolay mesaj silmek fakat bu yönteme bulaşmak istemiyorum. Siz kendi isteğinizle yazmayın yeter yoksa konu dışına kişisel meselelere dönerse silmek durumundayım. İyi forumlar

3-4 günde değişen tüm araçların mal sahiplerine de hayırlı olmasını temenni ediyorum.
Kusura bakmayın hocam

Geri