ikisi de dikdörtgen başka bir benzerlik göremedimSanki benzerlikler var gibi. Görseller markaların sitelerinden alıntıdır.
ikisi de dikdörtgen başka bir benzerlik göremedimSanki benzerlikler var gibi. Görseller markaların sitelerinden alıntıdır.
Bilgiyi başka bir yerde okumuştum, emin değilim doğrusu.ikisi de dikdörtgen başka bir benzerlik göremedim
Vay canına 5 yaş gençleştirmiş aracını üstelik yine citiportlaA-901 2022 model Isuzu Citiport alarak aracını yenilemiştir.
Eski aracı: Isuzu Citiport (2016)
İett alçak tabanlı istiyor bence ya otokar ya da mercedes alabilir mal sahibi karar ne verirseKeşke şu haberi alsak falanca Silivri otobüsü bmc beldeyi değiştirip yerine setra le aldı. Alır mı zor. Alsa bile iett izin verir mi o da ayrı muamma.
A-892'den bahsediyorsanız iett alçak tabanlı istiyor mal sahibi ya otokar ya mercedes alabilir ne karar verirseKeşke şu haberi alsak falanca Silivri otobüsü bmc beldeyi değiştirip yerine setra le aldı. Alır mı zor. Alsa bile iett izin verir mi o da ayrı muamma.
Neden 892A-892'den bahsediyorsanız iett alçak tabanlı istiyor mal sahibi ya otokar ya mercedes alabilir ne karar verirse
Silivri bölgesindeki tek yüksek tabanla araç o çünkü. Son Belde SilivridekiNeden 892
Çünkü haber bekliyorsun zatenNeden 892
Alçak mı yüksek mi istiyorsun. Alçak mercedes yüksek setra hangisi.Çünkü haber bekliyorsun zaten
Her istediği marka olsun zaten ben istemem ama mal sahipleri artık alçak tabanlı alıyorlar iett zaten alçak aldırıyorAlçak mı yüksek mi istiyorsun. Alçak mercedes yüksek setra hangisi.
Yüksek alamazsın yasak. Tekerlekli Sandalyeli yolcu, Bebek arabası, valiz vs gibi durumlar için alçak tabanlı olmalıAlçak mı yüksek mi istiyorsun. Alçak mercedes yüksek setra hangisi.
Mesela a kodu artık alçak taban almaya yolundalar b kodu c kodu de öyle ama d kodu çift katlılar olduğu için zaten mal sahipleri alıyorlarAlçak mı yüksek mi istiyorsun. Alçak mercedes yüksek setra hangisi.
Aynen öyle a kodu b kodu c kodu zaten alçak taban alacaklar ama d kodları çift katlı alıyorlar yaşamıyorum evet ama istanbulu iyi biliyoruz hiç çift katlıya binmedim zatenYüksek alamazsın yasak. Tekerlekli Sandalyeli yolcu, Bebek arabası, valiz vs gibi durumlar için alçak tabanlı olmalı
D kodlu da tek katlı alıyorlar Avrupa da 36L anadoluda da tek katlıya dönen çiftler var diye duydumMesela a kodu artık alçak taban almaya yolundalar b kodu c kodu de öyle ama d kodu çift katlılar olduğu için zaten mal sahipleri alıyorlar
Hepsi değil ama bir kısmı evet tek katlıya döndüler. 36L-Z ve 76 BM6 gibi bölgelerde D kodlu tek katlılar var. Conecto, Avenue Plus LF, Akia Ultra LF12 gibi modeller mevcutD kodlu da tek katlı alıyorlar Avrupa da 36L anadoluda da tek katlıya dönen çiftler var diye duydum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.