Avrupa'da mı çalışacak, inşallah karşıya gitmez
Uzay dönüşüm CobraC-1751,C-318'in eski aracı 2021model GÜLERYÜZ COBRA GD-272LF ile yenilenmiştir
Eski aracı TCV KARAT L CNG
İnşallah Isuzu alımları da artar2025MODEL GÜLERYÜZ COBRA GD-272LF 12 milyon TL imiş
İnşallah bundan sonra alımları artar
Benim bölgemde. İstanbul'a döndüğümde binmek için sabırsızlanıyorumC-228 2025 makyajlı kasa ISUZU CİTİPORT olmuştur alımlarının devamını diliyorum
Bu kasa Türkiye'ye gelmez. Çünkü her kapı arasında 2 cam olmalı. Bu otobüste 1. Ve 2. Kapı arasında 3, 2. Ve 3. Kapı arasında 1 cam var. Dolayısıyla alınmaz.Yeni Kent'i ilk kim alır acaba?
Böyle bir standart mı var İETT’de ? Niye almasınlar ki ha 2,2 ha 3,1 bence fark yok ama …Bu kasa Türkiye'ye gelmez. Çünkü her kapı arasında 2 cam olmalı. Bu otobüste 1. Ve 2. Kapı arasında 3, 2. Ve 3. Kapı arasında 1 cam var. Dolayısıyla alınmaz.
Çift camlısını üretmek onlar için zor olmasa gerekBu kasa Türkiye'ye gelmez. Çünkü her kapı arasında 2 cam olmalı. Bu otobüste 1. Ve 2. Kapı arasında 3, 2. Ve 3. Kapı arasında 1 cam var. Dolayısıyla alınmaz.
İETT'nin almasını istemem, eski kasadan devamYeni Kent'i ilk kim alır acaba?
yeni kasa Isuzu çakması gibi duruyor hiç beğenmedim sultan lfnin yeni kasası gibi bir tasarım güzel olabilirdiİETT'nin almasını istemem, eski kasadan devam
Eldekilerle devam diyelim o zamanİETT'nin almasını istemem, eski kasadan devam
Ortak diye biliyorum, çakması değil. Tıpkı KARSAN atak-ISUZU novociti life kasa tasarımları gibi.yeni kasa Isuzu çakması gibi duruyor hiç beğenmedim sultan lfnin yeni kasası gibi bir tasarım güzel olabilirdi
2010dan beri üretilen kasadan devam edecektir OTOKAR KENT LFBu kasa Türkiye'ye gelmez. Çünkü her kapı arasında 2 cam olmalı. Bu otobüste 1. Ve 2. Kapı arasında 3, 2. Ve 3. Kapı arasında 1 cam var. Dolayısıyla alınmaz.
Pek öyle gibi durmuyor2010dan beri üretilen kasadan devam edecektir OTOKAR KENT LF
ikisi ortak mıydı? pek benzemiyorlardı ama birbirilerineOrtak diye biliyorum, çakması değil. Tıpkı KARSAN atak-ISUZU novociti life kasa tasarımları gibi.
Sanki benzerlikler var gibi. Görseller markaların sitelerinden alıntıdır.ikisi ortak mıydı? pek benzemiyorlardı ama birbirilerine
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.