Tema düzenleyici

İETT ÖHO'da Değişen Otobüsler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan simons333
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bugün bir mal sahibi ile konuşma fırsatım oldu yeni yılda otokar kesin olarak kasa değiştirip esnafa satacakmış neden otokarı tercih ettiğini sorduğumda ise otokarın 20 yıl kasa garantisi verdiğini öğrendim eğer 20 yıl içinde paslanırsa veya çürüme ücretsiz onarım veya değişim yapıyormuş 2026 mart ayında yeni aracına geçiş yapacaklarmış şuan kapı kodunu vermenin uygun olmadığını düşünüyorum değiştikten sonra haberdar ederim
E sende aynı şeyi yapıyorsun yukarıda 76O aynı mesajı yazdığında tepki göstermiştin neyse Otokar büyük ihtimalle 2026 da 2025 e göre çok daha fazla satım yapacak gibi geliyor

Ben istesem kapı kodunu söylerim ama ilerleyen günlerde vazgeçer farklı markaya yönelir ben yalancı olmak istemiyorum
Ne alaka ? Sonuçta kaptanı ile konuşmuşsun ve sana bunu söylemiş . Sonradan fikrini bile değiştirip başka araç alsa yalancı olmazsın ki en kötü " fikrini değiştirmiş şoför sağlık olsun " deriz hiçkimse sana burada yalancı diyeceğini zannetmiyorum . Sonuçta aracı o değiştiriyor biz değil .

Ayrıca birkaç güne sisteme girileceği için önden haberini ben vereyim.

A-363 , 2013 Model BMC Procity 285 olan aracını Anadolu Yakası çıkması bir Isuzu Citiport 12 ile değiştirmiştir . Geçen o yüzden sormuştum bildiğiniz değişen bir citiport var mı diye

Fotosunu da bırakıyorum aşağıya A-1109'un yanındaki araç daha plakası girilmediği için sistemde gözükmüyor
1000034074.jpg

Düzenleme : Sisteme A-1109 girilmiş haberiniz olsun .

Geri