C444 yeni aracına bugün itibariyle geçiş yapıyor ayrıca Savaş petrole ait olan C1642 C1911 ve C1915 in de değişim yapmasını bekliyorum
bir üst mesajda yazılı hocamC-148 ve C-207 2022 model BMC Procity TR olan araçlarını 0 KM Güleryüz Cobra GD272LF ile;
C-519 2014 model Mercedes Benz Conecto olan aracını 0 KM Güleryüz Cobra GD272LF ile değiştirmiştir hayırlı olsun
Kaynak Sariozelhalkotobusleri
Açıkçası ben C.519 'dan 2025 model "Mercedes-Benz CONECTO." marka model almasını beklerdim.C-519 2014 model Mercedes Benz Conecto olan aracını 0 KM Güleryüz Cobra GD272LF ile değiştirmiştir hayırlı olsun
Bende siyah görünüyordu mesaj o yüzden yazdımbir üst mesajda yazılı hocam
Yeni değişti paylaşılmıştıBilgisi olan var mı? B-159'da Güleryüz Cobra GD 272 LF gördüm. Sahiden değişim oldu mu?
B-159, A-1805'in eski aracı 2017 model GÜLERYÜZ COBRA GD 272 LF ile değiştirmiştir
Kaynak plaka sorgulama
Eski aracı 2013 TEZELLER AUTOBUS LF 1200
C-148 ve C-207 2022 model BMC Procity TR olan araçlarını 0 KM Güleryüz Cobra GD272LF ile;
C-519 2014 model Mercedes Benz Conecto olan aracını 0 KM Güleryüz Cobra GD272LF ile değiştirmiştir hayırlı olsun
Kaynak Sariozelhalkotobusleri
Görmemiştim hocam. Teşekkür ederim bilgi için.Yeni değişti paylaşılmıştı
E sende aynı şeyi yapıyorsun yukarıda 76O aynı mesajı yazdığında tepki göstermiştin neyse Otokar büyük ihtimalle 2026 da 2025 e göre çok daha fazla satım yapacak gibi geliyorBugün bir mal sahibi ile konuşma fırsatım oldu yeni yılda otokar kesin olarak kasa değiştirip esnafa satacakmış neden otokarı tercih ettiğini sorduğumda ise otokarın 20 yıl kasa garantisi verdiğini öğrendim eğer 20 yıl içinde paslanırsa veya çürüme ücretsiz onarım veya değişim yapıyormuş 2026 mart ayında yeni aracına geçiş yapacaklarmış şuan kapı kodunu vermenin uygun olmadığını düşünüyorum değiştikten sonra haberdar ederim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.