Böylece sadece A-1751 kaldı.
Şükür ya kent almadı gitti Conecto aldı helal olsun şoföreA-1504 2014 Model Temsa Avenue LF olan aracını 2025 model Conecto ile değiştirmiştir.Aracı yapılıyor şuanda
Bende cok sevindim valla A-1504'ün eski aracıyla son 1 kez sefer atmayı düşünüyorum değişmeden önce Pazartesi veya Salı günüŞu an acayip sevindim . 1753'e kardeş geldi.
A-169 ne ile değişti acaba benmi hatırlamıyorum değiştiğini acabaA-1506, A-169'un eski aracı 2015MODEL OTOKAR KENT 290LF ile değiştirmiştir
Eski aracı 2012MODEL BMC PROCİTY
Kaynak tüm otobüsler vercel
2017 Model BMC Procity ile değiştiA-169 ne ile değişti acaba benmi hatırlamıyorum değiştiğini acaba
Teşekkür ederim2017 Model BMC Procity ile değişti
Hayırlı ve uğurlu olsun işte bana bunlarla gelin.C-366 2013MODEL BMC PROCİTY olan aracını 2025MODEL makyajlı kasa ISUZU CİTİPORT ile yenilenmiştir
Bi diğer sarı citiportta var herhalde beyazın arkasındaki var o hangi koddaC-366 2013MODEL BMC PROCİTY olan aracını 2025MODEL makyajlı kasa ISUZU CİTİPORT ile yenilenmiştir Ekli dosyayı görüntüle 80487
A-277Bi diğer sarı citiportta var herhalde beyazın arkasındaki var o hangi kodda
Sanki bilmiyorduk senin bu saçma sapan mesajların yüzünden bu gül gibi siteden soğuyorum artık varya.290LF olmayacak
Sadece KENT LF olacak
2016dan sonra Sadece KENT LF var
Kurallara uyduğun sürece seni kimse atmaz merak etme.Bu arada kimse beni siteden atmasın.![]()
Size kalmış hocam mesaj kirliliği olmasın sadeceB-1701'de sen yazmışsın o da yazılmış. İstersen bu son mesajları silebilirim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.