Tema düzenleyici

İett-Öho-Oaş Otobüslerinde Yaşanan Olaylar

İki gün önce K1588’in en arka koltuğunun oradaki kapak -klima hortumlarının vs. olduğu bölmenin kapağı- birden bire açıldı. Kapatmak için tabi anahtar lazımdı. Otobüs de ağzına kadar dolu. Mecburen bir şeyler yapmaya çalıştılar yolcular ama kalıcı bir çözüm zor. Kapağın hemen orada oturan adam mecburen kapağı tutuyordu eliyle. Çok saçma, yarım yamalak iş yapmışlar belli ki. Dikkat ettim öteki kapaklar da Allah’a emanet diyebileceğimiz durumda. Keşke bakım/arıza gibi durumlarda daha özenli olunsa.

İki gün önce K1588’in en arka koltuğunun oradaki kapak -klima hortumlarının vs. olduğu bölmenin kapağı- birden bire açıldı. Kapatmak için tabi anahtar lazımdı. Otobüs de ağzına kadar dolu. Mecburen bir şeyler yapmaya çalıştılar yolcular ama kalıcı bir çözüm zor. Kapağın hemen orada oturan adam mecburen kapağı tutuyordu eliyle. Çok saçma, yarım yamalak iş yapmışlar belli ki. Dikkat ettim öteki kapaklar da Allah’a emanet diyebileceğimiz durumda. Keşke bakım/arıza gibi durumlarda daha özenli olunsa.
Kaç ay önce yine bir tanesinin kapağı açıktı ve fotoğrafını çekip uygulamadan görsel ile bildirimde bulunmuştum.Onardılar mı bilmiyorum.Aracın kodunu unuttum

Bu başlık, tabii ki İzmir Ulaşım'daki başlıktan esinlenilerek yapıldı. Başlayayım:

1-) B-161 (BMC Belde 280 CB) ile 31 hattında seyahat ederken bir adam, geldi ve "Siz telefonunuzla meşgulsünüz!" tarzında sözler söyledi ve telefonunu gösterdi; kanser hastası olan bir kız vardı. Biri ona on liralık bir banknot uzattı.
2-) A-234 (Otokar Kent LF), Vefa mevkiinde 336E seferini yaparken bisikletli olan dört gencin otobüse tutunduğunu gördüm.
3-) A-170 (Tezeller Autobus LF1200) ile 73H'ın kalkışını beklerken bir seyyar su satıcısı otobüse girdi, dolandı ve çıktı.
Benim olay 2-3 yıl önce falan yaşandı. Atatürk Bulvarı durağından 47L hattına binmiştim. O sırada şoför çöp arabasıyla kavga ediyormuş. Birbirlerine camdan cama küfürleştiler sonra herkes kendi yoluna gitti. Ben ilk başta yolculara bağırıyor diye düşündüm ama öyle değilmiş meğersem. Benim için biraz aksiyon dolu oldu.

Geri