Tema düzenleyici

İett-Öho-Oaş Otobüslerinde Yaşanan Olaylar

Normal açılmıyordu.2-3 durakta şoför açamadı kapıyı yolcular seslendi açabilirmisiniz diye.Bir de dokunsan hareket ediyordu kapı.Aynı Karsan'dakiler gibi.
Ring aracı olarak Karsan'a biniyorum,şu ana kadar hiç kapı sorunu ile karşılaşmadım. Bakımları düzenli yapılmıyor sanırım ÖHO'dakierin .

Daha iyi anlamanız için google'dan bulduğum görsele çizerek anlatacağım.

Bugün 89A'da A-1727 kodlu 2025 Model Otokar Kent'e binerken bir adam ön kapıda duruyordu ve açık olan tek kapıyı kapatıyordu (Kırmızı ile çizdiğim çöp adam resmi). Arkasında çok rahat 7-8 kişinin durabileceği bir alan olduğu için hafif sinirlendim. Normalde hayatta kalmak adına etliğe sütlüğe karışmam tutarım kendimi ama tam 3 kez söyledim.

1) Pardon biraz ilerler misiniz
2) Abicim ilerler misin yan tarafın bomboş
3) Tepki bile vermemesi üzerine omzumla ittirerek girdim. (Girmeye çalıştığım yerde yarım dikdörtgen çizdiğim alan)

Söylene söylene girdikten sonra bir abla arkadan binseydiniz dedi :D ona da cevap verecektim vazgeçtim uzamasın diye sustum. Benden sonra bir amca daha dedi insanlar senin yüzünden binemiyor duymuyor musun dedi. Benim sinirlendiğim kısım adam ne tepki veriyor ne cevap veriyor. Sanki hiç Türkçe bilmeyen veya hiç duymayan biriymiş gibi sesi soluğu çıkmadı ruh gibiydi. Çok tilt etti

avcilarda-iett-otobusunun-karistigi-kazada-2-kisi-yaralandi_3d99628-jpg.jpg

32T'de her sabah şoför

"Arkadaşlar arkaya doğru ilerleyelim"

Bir gün ise bir gence neden ilerlemiyorsun dedi gençte söylemekten korkuyorum dedi.Şoför de neyinden korkuyorsun dedi 😀.

Bugün ise

"Güzel insanlar öğrenciler lütfen arkaya doğru ilerleyelim"
Bugün A3112 ile gelirken ise önde durduk.Arkaya ilerleyemediler.Önde de tutunacak yer yok düzgün.Kötü bir yolculuktu.

2018 yazında cenaze için babam ve babamın arkadaşıyla Fatih Camisine gidiyoruz o zaman Marmaray sadece Ayrılıkçeşmesi-Kazlıçeşmesi arası çalıştığı için Maltepe'den Minibüs+vapur+otobüs yapmıştık. Eminönü'nden 38E'ye binmiştik araç A-351 kodlu Tezeller'di. Bozdoğan Kemerini geçince trafik tıkandı ve ikindi ezanına yani cenazenin kaldırılacağı saate az kalınca babam kaptana durumu anlattı ve sağ olsun kapıyı açmıştı ve inmiştik. Hayatımda ilk ve tek kez otobüsten durak harici inmişliğim olmuştu. Aklıma gelmişken yazayım dedim.

Geri