Tema düzenleyici

İett-Öho-Oaş Otobüslerinde Yaşanan Olaylar

+65'ler onu şoföre göstererek binemiyor mu?

Bizde var öyleleri
Yok validatöre okutuyorlar. Bizim burada çok var böyle. Kartı okutuyor mavi ekran çıkıyor. Ücretsiz geçiyor. Aynı ulaşımın ücretsiz olduğu günlerde çıkan ekran gibi

Yok validatöre okutuyorlar. Bizim burada çok var böyle. Kartı okutuyor mavi ekran çıkıyor. Ücretsiz geçiyor. Aynı ulaşımın ücretsiz olduğu günlerde çıkan ekran gibi
+65 yaş ücretsiz kart var bizde onu basıyorlar ama kimlik kartından bahsediyor

Birşey sorcam bu Anne Kart çocuklarıda bedava yapıyor mu öğrenci yaşına gelince birde sizde kaç yaşa kadar çocukları bedava alıyorlar bilen varsa söylerse mutlu olurum

Birşey sorcam bu Anne Kart çocuklarıda bedava yapıyor mu öğrenci yaşına gelince birde sizde kaç yaşa kadar çocukları bedava alıyorlar bilen varsa söylerse mutlu olurum
8 - 9 yaşa kadar bedava galiba ?
Ayrıca hayır , öğrenci yaşına gelince bedava olmuyor . Anne kart sadece anneye özel

Anne kartı orta kapıdan bebek arabasıyla binen abla için bebeğinin başından ayrılmasın diye basmıştım. Abonman gibi sayım vardı bastıktan sonra 1 azalmıştı

6 yaşa kadar olması lazım 6 yaşından sonra kart alınması gerekiyor

K1052 dopdoluydu. ben içindeyken afrikalı bir kadının son anda inmek istemesi sonucunda kaptan orta kapıyı aniden açtı. Orta Sol kapıya tutunan amcanın olaya biraz geç ayıkması sonucunda sol kapı biraz sert açıldı ve rahmetli oldu. 40-50 kişi araçtan indirildik ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ (şunları anadolu yakasına verseniz araçların ömrü bir 10-20 yıl artar)

Dün B4026 ile 142F son durağa (Üniversite) geldik. Şoförün arkasında oturuyordum. Şoför durdu, kapıları açar açmaz daha yolcular inmeden fırladı gitti öndeki duran körüklü Karsan’a bindi, o aracı az ileri aldı. Yani anladığım kadarıyla bizim şoför ileri aldı. İlk defa böyle bir şeye şahit oldum. 😁

26B’deyim. Türlü badireler sonrasında Nişantaşı durağına gelmiştik. Bir tane kısa, muhtemelen ortaokul talebesi bir kız otobüsümüzü bu durakta durdu. Şöföre “nereye gider?” sorusunu yöneltti. Şöförümüz “Kabataş’a tabelada yazıyor (bir şeyler daha demişti de net hatırlayamıyorum)” dedi. Kız duraksamadan “KABATAŞ NERESİ YA” dedi. Bana bir gülme geldi. Şöförümüz saniyelik mavi ekran verdikten sonra öfkeyle kapıyı kapattı. Dua etsin ki karşılık vermedim.

Metro sayılırım bilmiyorum ama bugün M7 de iki adam sesli konuşup elma+votka çok iyi olduğunu söylediler çıkmadan önce kuş sesleri çıkartlılar kafaları güzeldi galiba
Elma ve votka ne la HAHAHAHAHAH vizyonsuzluğun ayrı bir seviyesi

Metro sayılırım bilmiyorum ama bugün M7 de iki adam sesli konuşup elma+votka çok iyi olduğunu söylediler çıkmadan önce kuş sesleri çıkartlılar kafaları güzeldi galiba
M7ye kendi rızasıyla binen adam bazı şeyleri aşmıştır

8 - 9 yaşa kadar bedava galiba ?
Ayrıca hayır , öğrenci yaşına gelince bedava olmuyor . Anne kart sadece anneye özel
usta benim kardeşim 9 yaşında ben kendim basıyorum her bindiğimde şöföre soruyorum kardeşime gerek var mı diye yok diyorlar

Abiler benim merak ettiğim birşey var bugün denk geldiğim B-1657 şöförü aracın iç mekan fotoğraflarını çekmek istiyorum dediğimde şunu ded"Aracın içinde heryerinde kamera var iett kesinlikle istemiyor yasak" dedi şimdi şöför abimize bir şey demek istemiyorum ama geçen istinye dereiçinde çektiğim A-035'i ben iett bakım ekipleri aracın kontrollerini yaparken iç dış çekmiştim bana bir Allahın kuluda kardeşim yasak demedi şimdi soruyorum sizce bunun sebebi nedir. Zaten bence iett özel halk otobüslerini biraz olsun izleseydi kamera ile bizim ferahevlerdeki her eski kasa conectonun arıza ışğı fix yanık geziyor nerdeyse her araçta akü şarjı yok hatası var, onu geçtim 2 gün önce bindiğim conectoda devir saati bile çalışmıyordu

Abiler benim merak ettiğim birşey var bugün denk geldiğim B-1657 şöförü aracın iç mekan fotoğraflarını çekmek istiyorum dediğimde şunu ded"Aracın içinde heryerinde kamera var iett kesinlikle istemiyor yasak" dedi şimdi şöför abimize bir şey demek istemiyorum ama geçen istinye dereiçinde çektiğim A-035'i ben iett bakım ekipleri aracın kontrollerini yaparken iç dış çekmiştim bana bir Allahın kuluda kardeşim yasak demedi şimdi soruyorum sizce bunun sebebi nedir. Zaten bence iett özel halk otobüslerini biraz olsun izleseydi kamera ile bizim ferahevlerdeki her eski kasa conectonun arıza ışğı fix yanık geziyor nerdeyse her araçta akü şarjı yok hatası var, onu geçtim 2 gün önce bindiğim conectoda devir saati bile çalışmıyordu
Uğraşmak istememiştir

Geri
Üst Alt