+65'ler onu şoföre göstererek binemiyor mu?İki kere validatöre yanlışlıkla kimlik kartını basanlara denk geldim![]()
Yani hiç denk gelmedim ama bizde öyle olmuyor muhtemelen.+65'ler onu şoföre göstererek binemiyor mu?
Bizde var öyleleri
Yok validatöre okutuyorlar. Bizim burada çok var böyle. Kartı okutuyor mavi ekran çıkıyor. Ücretsiz geçiyor. Aynı ulaşımın ücretsiz olduğu günlerde çıkan ekran gibi+65'ler onu şoföre göstererek binemiyor mu?
Bizde var öyleleri
+65 yaş ücretsiz kart var bizde onu basıyorlar ama kimlik kartından bahsediyorYok validatöre okutuyorlar. Bizim burada çok var böyle. Kartı okutuyor mavi ekran çıkıyor. Ücretsiz geçiyor. Aynı ulaşımın ücretsiz olduğu günlerde çıkan ekran gibi
Birşey sorcam bu Anne Kart çocuklarıda bedava yapıyor mu öğrenci yaşına gelince birde sizde kaç yaşa kadar çocukları bedava alıyorlar bilen varsa söylerse mutlu olurumYok validatöre okutuyorlar. Bizim burada çok var böyle. Kartı okutuyor mavi ekran çıkıyor. Ücretsiz geçiyor. Aynı ulaşımın ücretsiz olduğu günlerde çıkan ekran gibi
8 - 9 yaşa kadar bedava galiba ?Birşey sorcam bu Anne Kart çocuklarıda bedava yapıyor mu öğrenci yaşına gelince birde sizde kaç yaşa kadar çocukları bedava alıyorlar bilen varsa söylerse mutlu olurum
Anne kartı orta kapıdan bebek arabasıyla binen abla için bebeğinin başından ayrılmasın diye basmıştım. Abonman gibi sayım vardı bastıktan sonra 1 azalmıştıBirşey sorcam bu Anne Kart çocuklarıda bedava yapıyor mu öğrenci yaşına gelince birde sizde kaç yaşa kadar çocukları bedava alıyorlar bilen varsa söylerse mutlu olurum
6 yaşa kadar olması lazım 6 yaşından sonra kart alınması gerekiyorBirşey sorcam bu Anne Kart çocuklarıda bedava yapıyor mu öğrenci yaşına gelince birde sizde kaç yaşa kadar çocukları bedava alıyorlar bilen varsa söylerse mutlu olurum
150 basım var anne kartta aylıkAnne kartı orta kapıdan bebek arabasıyla binen abla için bebeğinin başından ayrılmasın diye basmıştım. Abonman gibi sayım vardı bastıktan sonra 1 azalmıştı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.