Tema düzenleyici

İett/Öho Da Arızalanan Otobüsler Ve Sebepleri+İptal Olan Seferler

Screenshot_2025-07-31-23-25-38-29_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Ekas arıza ne oluyor beyin arızası mı
Ekas için yükseklik ayarı denilmiş , bu sensör arızalanınca araç doğru yüksekliğe ayarlanamıyor ve dengesiz bir sürüş deneyimi oluşturuyor ( Yani yüksek ihtimalle araç ya belirli bir yöne doğru eğik gidiyor ya da yere çok yakın / çok yüksek gidiyor )
Bir nevi beyin arızası
Kullanıcı ismi ve pp mükemmel haha

Son düzenleme:
Ekas için yükseklik ayarı denilmiş , bu sensör arızalanınca araç doğru yüksekliğe ayarlanamıyor ve dengesiz bir sürüş deneyimi oluşturuyor ( Yani yüksek ihtimalle araç ya belirli bir yöne doğru eğik gidiyor ya da yere çok yakın / çok yüksek gidiyor )
Bir nevi beyin arızası
Kullanıcı ismi ve pp mükemmel haha
Ben sağa yatık KM10 görmüştüm adam seferi iptal etmemişti??? Adam günde az seferi var diye acıdı mı yoksa garajda araç mı yoktu

Ben sağa yatık KM10 görmüştüm adam seferi iptal etmemişti??? Adam günde az seferi var diye acıdı mı yoksa garajda araç mı yoktu
Bende görmüştüm bir otokar baya bir tekeri neredeyse havada gidiyordu . İlginçtir iptal etmemişlerdi . Ben ne olur ne olmaz binmedim ona :D

Net tutar aslında,
Misal
"Aracın havaları indi"
O sanırım Semih'in Malum otobüsteydi
Aslında havaları indi daha çok teknik arıza. Ben daha çok okuduğunda yuh vay be dedirtecek şeyler içindi. Mesela geçende paylaşılan kadın yolcu şoföre hakaret etmiş gibi tarzı

Geri
Üst Alt