Planlanan saatinde kalkması gereken yere gelmemiştir. Yaptırımı illa vardır benceC-809 motor arızası yapmış Şifa Garajına çekilmiş.
Göreve gelmeyen ÖHO nasıl oluyor?
Planlanan saatinde kalkması gereken yere gelmemiştir. Yaptırımı illa vardır benceC-809 motor arızası yapmış Şifa Garajına çekilmiş.
Göreve gelmeyen ÖHO nasıl oluyor?
Sanırım büyük bir çalışma var yolda.Sanırım gerçek. T1075'te 5 saat 51 dakika sürmüş ve 21:15 trafikten iptal olmuş @59Yunus34
Ekli dosyayı görüntüle 75982
Bu da "üretim hatası" yani silinmelidir.
Bunu da paylaştımAllah’ım sen sabır ver yarabbim LÜTFEN . Niye bu kadar anormal bu hat Ekli dosyayı görüntüle 76006
-1 var parantez içinde muayeneden kalan bir öho aracı yerine sefer yapmış olabilirHE ? İett’nin kendi aracı nasıl muayeneden kalabiliyor ???Ekli dosyayı görüntüle 76039
Evet doğru buna dikkat etmemişim-1 var parantez içinde muayeneden kalan bir öho aracı yerine sefer yapmış olabilir
bunu koy istesen enteresan başlığa
Daha önce 3 kere görmüştüm 1 kere de ben bindiğimde başıma gelmiştibunu koy istesen enteresan başlığa
Yeni gördüm körük kısmınnasıl iskelet kalmış? Bayağı geç kalınmış galiba söndürmekteBundan daha mı kötüdür aracın durumu? Ekli dosyayı görüntüle 72452Ekli dosyayı görüntüle 72453Ekli dosyayı görüntüle 72454
Eskiden araçlar daha basitti dolayısıyla muhtemelen rahatlıkla yanmayan kısımlarla yeni gelen kısımları birleştirip aracı küllerinden doğuruyorlardıEskiden yanan MAN SG-220leri bile tamir ediyorlarmış böyle bir yazı okumuştum
Bu rengi neden belediyeler daha çok tercih etmiyor keşke etseler sarı ve açık yeşilden başka bir renk yokmuş gibi davranıyorlarİnstagramda karavana çevrilmiş ATAK çıktı şimdi karşıma. Çok güzel olmuş bence rengiyle falan
Ekli dosyayı görüntüle 72800
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.