Sahibi Conecto yu bırakıp kronik sorunlu eski kasa Procity olursa böyle olur
Sahibi Conecto yu bırakıp kronik sorunlu eski kasa Procity olursa böyle olur
Ekas için yükseklik ayarı denilmiş , bu sensör arızalanınca araç doğru yüksekliğe ayarlanamıyor ve dengesiz bir sürüş deneyimi oluşturuyor ( Yani yüksek ihtimalle araç ya belirli bir yöne doğru eğik gidiyor ya da yere çok yakın / çok yüksek gidiyor )Ekas arıza ne oluyor beyin arızası mı
Ben sağa yatık KM10 görmüştüm adam seferi iptal etmemişti??? Adam günde az seferi var diye acıdı mı yoksa garajda araç mı yoktuEkas için yükseklik ayarı denilmiş , bu sensör arızalanınca araç doğru yüksekliğe ayarlanamıyor ve dengesiz bir sürüş deneyimi oluşturuyor ( Yani yüksek ihtimalle araç ya belirli bir yöne doğru eğik gidiyor ya da yere çok yakın / çok yüksek gidiyor )
Bir nevi beyin arızası
Kullanıcı ismi ve pp mükemmel haha
Bende görmüştüm bir otokar baya bir tekeri neredeyse havada gidiyordu . İlginçtir iptal etmemişlerdi . Ben ne olur ne olmaz binmedim onaBen sağa yatık KM10 görmüştüm adam seferi iptal etmemişti??? Adam günde az seferi var diye acıdı mı yoksa garajda araç mı yoktu
Bindiğim bir araç değil ki buBu yasinin nazarı
Net tutar aslında,Tuhaf iptaller için başlık açsam tutar mı konu acaba. Mesela yolcu bayılmış/ istifra etmiş gibi ütopik şeyler için
Aslında havaları indi daha çok teknik arıza. Ben daha çok okuduğunda yuh vay be dedirtecek şeyler içindi. Mesela geçende paylaşılan kadın yolcu şoföre hakaret etmiş gibi tarzıNet tutar aslında,
Misal
"Aracın havaları indi"
O sanırım Semih'in Malum otobüsteydi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.