A-1506 -> 146 Yolcu aracın içine kusmuş
Şoför baya şaşırmış sanırım

Benim anlamadığım burda hadi diyelim bebek kustu ve 17:08 sefer tamamlama diyor. 1 saat 52 dakikada temizlenememiş mi araçA-1506 -> 146 Yolcu aracın içine kusmuş
Ekli dosyayı görüntüle 75422
Ekli dosyayı görüntüle 75427
Bi ara Anadolu'ya BMC Procity Euro4'ler gelmişti.Anadolu'daki araçlardan da İkitelli Garajı'na gelen araçlar oluyor, bu durumlara bir son verilmeli
Bu tarz giderleri tek biz düşünürüz çünkü çok kazanan şirketlerin böyle ufak giderler umurlarında olmazÖHO'lar ayrı bir mesele, O1164-O1183 arasındaki araçlardan 6 tanesi Yunus'a gitti. Bir iki gün sonra da geri gelip yine çalışmaya başladılar. Yazık değil midir o yakıtlara, ama anlaşılan İETT yöneticileri bunu hiç düşünmüyor.
Ben de O1275'e takıntılıyım. Buna her bindiğimde türlü türlü arızalar oluşuyordu, bugün Allah'tan bir öncesi 1274'ü verdiler de sıkıntı yaşanmadı.Ya bu O1264 gerçekten en saçma salak iptalleri ya da değişimleri alıyor BU NE ???!! Ekli dosyayı görüntüle 75432
Bu arada gün boyu arıza yapmadı 151’de maşallah
İnşallah bize daha gelmez O1264 gerçekten çok kötü araç . Bindiyseniz eğer ne demek istediğimi anlarsınız . Yolculuk konforu = 2011 temsaBen de O1275'e takıntılıyım. Buna her bindiğimde türlü türlü arızalar oluşuyordu, bugün Allah'tan bir öncesi 1274'ü verdiler de sıkıntı yaşanmadı.![]()
Bende her gün korka korka övdüğüm Isuzlara bakıyorum arıza yapmasınlar diye![]()
Kesinlikle 2013 kentlerden sonra en sevdiğim araçtır Isuzular. Hatta İETT'yi ayrı tutarsak ÖHO'da en sevdiğim model Citiportturİçleri çok konforlu onların.
Kesinlikle 2013 kentlerden sonra en sevdiğim araçtır Isuzular. Hatta İETT'yi ayrı tutarsak ÖHO'da en sevdiğim model Citiporttur
Lan hiç ihtimal vermiyordum şakasına bakayım dedim harbi C-1605'miş ya bu nedir
Ekli dosyayı görüntüle 75435
A-1506 -> 146 Yolcu aracın içine kusmuş
Ekli dosyayı görüntüle 75422
Ekli dosyayı görüntüle 75427
Paylaştığın için teşekkürler. Bu aralar 146 bölgesini takip edemeyeceğim. Silivri'deyim. Bir de forumu fazla takip edemiyorum.Diğer 146 arızaları
A-1803 -> Oto Arızalı
Ekli dosyayı görüntüle 75423
A-1744 -> Motor Arızası
Ekli dosyayı görüntüle 75424
A-1539 -> Motor Arızası
Ekli dosyayı görüntüle 75426
Sen yokken bakarım ben tam listeyi hatırlamıyorum ama aklıma gelenleri yazdım eksik var mıPaylaştığın için teşekkürler. Bu aralar 146 bölgesini takip edemeyeceğim. Silivri'deyim. Bir de forumu fazla takip edemiyorum.
Evet, araçlar bunlar.Sen yokken bakarım ben tam listeyi hatırlamıyorum ama aklıma gelenleri yazdım eksik var mı
Ekli dosyayı görüntüle 75436
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.