Düzeltiyorum konu açılmış silinsin diye raporladım kusura bakma @Yasin190754Kurtarıcınız olarak yine geldim
Var mıymış ???Düzeltiyorum konu açılmış silinsin diye raporladım kusura bakmayın
Yok benden önce @Yasin190754 açmış fark etmemişim 40 dk önceVar mıymış ???
Halkımız mercedes haketmiyorMercedes'e ihanet ederse olacağı da buydu
Eski model araçların 2011-2012-2013 en arka koltuğuna oturun. Cam tarafı. Görmediğiniz instagram adresi kalmayacak. A-16xx'li 142 bölgesindeki Tezellerde bir ton instagram adresi görmüştümSıfır araçları bile kemiriyor bazı yaratıklar
Benim anlamadığım burda hadi diyelim bebek kustu ve 17:08 sefer tamamlama diyor. 1 saat 52 dakikada temizlenememiş mi araçA-1506 -> 146 Yolcu aracın içine kusmuş
Ekli dosyayı görüntüle 75422
Şoför baya şaşırmış sanırım
Ekli dosyayı görüntüle 75427
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.