Tema düzenleyici

İett/Öho Da Arızalanan Otobüsler Ve Sebepleri+İptal Olan Seferler

A-1553->Motor arızası/Çalıştığı Hat:15C

Araç 2024 model Otokar Kent LF

A-1622->Motor arızası/Çalıştığı Hat:97M

Araç 2025 model Otokar Kent LF
Ya Yuh artık A-1553 2024 model A-1622'de 2025 model bu arızalarla karşılaşıyorlar daha sıfır arabalar yahu.

A-246 Elektrik Arızaları
IMG_0505.jpeg

Gözümle az önce denk geldim. A-1815 arıza yaptığı için tek geçişlik yolu kapatmış. A-1618 ve B5323 etkilendi yol kapandı.

Ekli dosyayı görüntüle 75706

Ekli dosyayı görüntüle 75707

Tam burada arıza yapınca arkasındaki tüm araçlar etkilendi

Ekli dosyayı görüntüle 75708

Ekli dosyayı görüntüle 75709
Aynı uyarı A-1616'nın kamera işlemleri için yerine gelen B5323'e de eklendi. Öyle bir yerde A-1815 arızalandı ki A-1618 ve B5323 seferleri yarım kaldı

Ekran görüntüsü 2025-07-31 185359.png

Yol tek yön sanırım , geri geri kaçabilecekleri hiçbir yer yok mu ? Arka arkaya sıra oluyorlar
Tamiri beklerlerse saatler sürer bu bekleyiş
Google Earth'ten anlatıyorum

Ekran görüntüsü 2025-07-31 185735.png

A-1815 Söğütlüçeşme kalkışlı Savaş Temsa'sı tam yuvarlak içine aldığım yerde bozuldu. Burası 89S'nin hem Zeytinburnu hem de Söğütlüçeşme yönünün geçtiği tek geçişlik yol. Arkasında da Söğütlüçeşme yönüne giden A-1618 dip dibeydi. İki otobüs yolu kapatınca sadece okla çizdiğim aşağı giden yön kaldı. Aşağı giden yönde sadece arabalar geçecek kadar yer kaldı. Temsa'nın tüm havalar kaçmış basık tofaş gibi duruyordu. Arkasından da 18:15 seferi için B5323 gelince üç otobüs yolda kaldı.

Google Earth'ten anlatıyorum

Ekli dosyayı görüntüle 75718

A-1815 Söğütlüçeşme kalkışlı Savaş Temsa'sı tam yuvarlak içine aldığım yerde bozuldu. Burası 89S'nin hem Zeytinburnu hem de Söğütlüçeşme yönünün geçtiği tek geçişlik yol. Arkasında da Söğütlüçeşme yönüne giden A-1618 dip dibeydi. İki otobüs yolu kapatınca sadece okla çizdiğim aşağı giden yön kaldı. Aşağı giden yönde sadece arabalar geçecek kadar yer kaldı. Temsa'nın tüm havalar kaçmış basıp tofaş gibi duruyordu. Arkasından da 18:15 seferi için B5323 gelince üç otobüs yolda kaldı.
Hmm anladım . Kötü olmuş , yolcu çok var mı bilmiyorum fakat varsa çoktan inmişlerdir herhalde . En azından arabaların geçebileceği bir boşluk olması iyi , yol komple tıkanık değil .

Hmm anladım . Kötü olmuş , yolcu çok var mı bilmiyorum fakat varsa çoktan inmişlerdir herhalde . En azından arabaların geçebileceği bir boşluk olması iyi , yol komple tıkanık değil .
Duyuru atmışlar ama kendi araçlarını sivil araç olarak bahane etmişler :D

Sivil Araç Arızası nedeniyle güzergah değişikliği yapılmıştır. Hattımızın otobüsleri SÖĞÜTLÜÇEŞME yönüne doğru KİPTAŞ KONUTLARI durağından güzergah dışına çıkarak SÖĞÜTLÜÇEŞME Durağından güzergaha girecektir. GİDİŞ DÖNÜŞ AYNI (18:47)

Ekran görüntüsü 2025-07-31 191220.png

Duyuru atmışlar ama kendi araçlarını sivil araç olarak bahane etmişler :D

Sivil Araç Arızası nedeniyle güzergah değişikliği yapılmıştır. Hattımızın otobüsleri SÖĞÜTLÜÇEŞME yönüne doğru KİPTAŞ KONUTLARI durağından güzergah dışına çıkarak SÖĞÜTLÜÇEŞME Durağından güzergaha girecektir. GİDİŞ DÖNÜŞ AYNI (18:47)

Ekli dosyayı görüntüle 75727
Milleti salak yerine koyuyorlar çünkü . Her doğruluk payı bile olmayan paylaşımlarını , tepki aldıktan sonra düzeltiyorlar :)

Konu sahibi
Geri
Üst Alt