Tema düzenleyici

İett/Öho Da Arızalanan Otobüsler Ve Sebepleri+İptal Olan Seferler

O2039 motor
arıza
Screenshot_2025-07-26-20-31-00-43_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

146-98-98KM-BN1 gibi hatların şoförlerine üzülüyorum ya birde ring oluyor yetmezmiş gibi. Gerçi BN1 artık ring değildi sanırım. Eminönü kalkışı var
Saat 06.10'dan beri aynı şoför çalışmış. API'de serviste çalışan şoför sicil bilgisi de var fakat o kadarını paylaşmam muhtemelen doğru olmaz.

İşte bu yüzden İETT ve ÖHO şoförleri eşit şartlarda çalışmıyor. ÖHO şoförleri daha ağır şartlarda çalışıyorlar
İETT şoförleri aralıksız 8 saatten fazla çalışmıyor. Bazı servisler de ara dinlenmeli aynı zamanda. ÖHO'ların belki de yarısı gün boyu tek şoför çalışıyor.

Kart okutma sistemi var sonuçta. 8 saatten çok çalışan şoför varsa sistem uyarı vermeli.

Son olarak bir ihtimal belki tek kartla iki şoför de çalışıyor olabilir fakat bu da mümkün mü bilmiyorum.

İETT şoförleri aralıksız 8 saatten fazla çalışmıyor. Bazı servisler de ara dinlenmeli aynı zamanda. ÖHO'ların belki de yarısı gün boyu tek şoför çalışıyor.

Kart okutma sistemi var sonuçta. 8 saatten çok çalışan şoför varsa sistem uyarı vermeli.

Son olarak bir ihtimal belki tek kartla iki şoför de çalışıyor olabilir fakat bu da mümkün mü bilmiyorum.
Kesinlikle katılıyorum böylece insan kaynaklı kazalarında önüne bir nebze olsun geçilmiş olur

Geri
Üst Alt