O2039 motor
arıza
arıza
Citaro şaşırtmadı
direksiyon koridordamı yeni otobüs modeli galiba"Klima arizasi"veren otobuslerin içi Ekli dosyayı görüntüle 75069
146-98-98KM-BN1 gibi hatların şoförlerine üzülüyorum ya birde ring oluyor yetmezmiş gibi. Gerçi BN1 artık ring değildi sanırım. Eminönü kalkışı varBN1 -> A-1814
Personel Rahatsız.
Saat 06.10'dan beri aynı şoför çalışmış. API'de serviste çalışan şoför sicil bilgisi de var fakat o kadarını paylaşmam muhtemelen doğru olmaz.146-98-98KM-BN1 gibi hatların şoförlerine üzülüyorum ya birde ring oluyor yetmezmiş gibi. Gerçi BN1 artık ring değildi sanırım. Eminönü kalkışı var
İşte bu yüzden İETT ve ÖHO şoförleri eşit şartlarda çalışmıyor. ÖHO şoförleri daha ağır şartlarda çalışıyorlarSaat 06.10'dan beri aynı şoför çalışmış. API'de serviste çalışan şoför sicil bilgisi de var fakat paylaşmam doğru olmaz.
İETT şoförleri aralıksız 8 saatten fazla çalışmıyor. Bazı servisler de ara dinlenmeli aynı zamanda. ÖHO'ların belki de yarısı gün boyu tek şoför çalışıyor.İşte bu yüzden İETT ve ÖHO şoförleri eşit şartlarda çalışmıyor. ÖHO şoförleri daha ağır şartlarda çalışıyorlar
Kesinlikle katılıyorum böylece insan kaynaklı kazalarında önüne bir nebze olsun geçilmiş olurİETT şoförleri aralıksız 8 saatten fazla çalışmıyor. Bazı servisler de ara dinlenmeli aynı zamanda. ÖHO'ların belki de yarısı gün boyu tek şoför çalışıyor.
Kart okutma sistemi var sonuçta. 8 saatten çok çalışan şoför varsa sistem uyarı vermeli.
Son olarak bir ihtimal belki tek kartla iki şoför de çalışıyor olabilir fakat bu da mümkün mü bilmiyorum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.